Έμειναν εργένηδες το 2017! Τι θα γίνει το 2018;
Fun Lists

Έμειναν εργένηδες το 2017! Τι θα γίνει το 2018;

Πιο καλή η... μοναξιά φαίνεται πως είπαν στους εαυτούς τους μερικοί από τους πιο γοητευτικούς κυρίους της ελληνικής σόουμπιζ οι οποίοι δεν ενέδωσαν στα... καλέσματα του Θεού Έρωτα προτιμώντας να μείνουν μόνοι τους.

Αναζητούν την τέλεια σύντροφο; Δεν βρήκαν ακόμα αυτό που ζητούν ή απλά δεν έτυχε να ερωτευτούν μέσα στη χρονιά; Ποιος ξέρει; Πάντως, η Πρωτοχρονιά τούς βρήκε μόνους να αναπολούν όσα πέρασαν στη χρονιά που έφυγε και να κάνουν μοναχικά όνειρα για αυτή που έρχεται!
Πρώτος και καλύτερος ο Νίκος Βέρτης που έτσι και αλλιώς κρατάει την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο αγαπημένος τραγουδιστής, ούτε τη χρονιά που πέρασε μας αποκάλυψε αν κάποια γυναίκα τού έχει κλέψει την καρδιά οπότε αυτόματα και από μόνος του μπαίνει στη λίστα των περιζήτητων εργένηδων του 2018. Στην ίδια λίστα όμως ανήκει και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ο οποίος διανύει μία πολύ δημιουργική περίοδο στη ζωή του, ζώντας μοναδικές εμπειρίες στο Λος Άντζελες. Εργένης και ο στενός του φίλος Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ο οποίος μετά από μία σύντομη σχέση με τη συμπρωταγωνίστριά του Φιόνα Γεωργιάδη στην ταινία του Νίκου Περράκη «Success Story», είναι ξανά μόνος. Ο Γιώργος Σαμπάνης, φαίνεται πως είναι πιο δημιουργικός στους στίχους και τη μουσική του όταν είναι μόνος! Γιατί φέτος γνωρίζει μεγάλη επιτυχία με τα τραγούδια του, όμως μέχρι εκεί. Ο τραγουδοποιός έχει επιλέξει τη μοναξιά του, χωρίς κανείς βέβαια να γνωρίζει αν αυτό θα συνεχιστεί και τη χρονιά που μόλις ήρθε! Ο Κωνσταντίνος Αργυρός επίσης ανήκει στη λίστα των περιζήτητων εργένηδων για τη νέα χρονιά ενώ και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, μετά τον επεισοδιακό χωρισμό του από την δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, λίγο μόλις πριν από τον γάμο τους, είναι... ελεύθερος και ωραίος. Τέλος, μετά την αποκάλυψη της Κλέλιας Μενελάου ότι χώρισε από τον Παναγιώτη Μπουγιούρη, αυτόματα ο τελευταίος κατέχει τη δική του θέση στη λίστα των εργένηδων για το νέο έτος! Τέλος, λίγο πριν την εκπνοή του 2017, ο Χρήστος Χολίδης, ψιθυρίζεται ότι απολαμβάνει την ευτυχία στο πλευρό της ηθοποιού Βίκυ Κάβουρα χωρίς όμως κανένας από τους δύο να έχει αποκαλύψει το οτιδήποτε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved