Τα πιο ακριβά δώρα επωνύμων για τις γιορτές!
Hollywood

Τα πιο ακριβά δώρα επωνύμων για τις γιορτές!

Φυσικά οι celebrities έχουν τα χρήματα για να κάνουν στους φίλους και τους συγγενείς τους τα δώρα που θέλουν (ακόμα και στους εαυτούς τους) και σίγουρα τα δώρα αυτά δεν είναι απλά ένα κουτί σοκολατάκια ή μία κάρτα με ευχές για τα Χριστούγεννα. Αλλά υπάρχουν και εκείνοι οι σταρ που τα 'έσκασαν' χοντρά για δώρα. Μάθετε για τι ακριβώς μιλάμε...

Η Suri Cruise εκτός από τα 5000 δολάρια που της χάρισαν οι γονείς της για μία μοναδική εμπειρία της πάνω στον πάγο στο Rockefeller Center's πήρε δώρα συνολικής αξίας από τους γονείς της Tom Cruise και Katie Holmes 130.000 δολαρίων. Της αγόρασαν διαμαντένια σκουλαρίκια, ένα πόνι, έναν... σκασμό ρούχα και παπούτσια διάσημων οίκων μόδας, και πολλά άλλα πράγματα που ο Άγιος Βασίλης... ξηλώθηκε για να τα αγοράσει. Από τα πιο ακριβά δώρα αγόρασε και ο Justin Bieber ο οποίος χάρισε μία ιβουάρ κάμπριο Mustang για τον καλύτερο φίλο του Ryan Butler! Μπορείτε να φανταστείτε τι δώρο έκανε στη σύντροφό του Selena Gomez;

Η Victoria Beckham λατρεύει τις τσάντες Hermes όπως και ο σύζυγός της David το γνωρίζει πολύ καλά. Το 2009 της είχε αγοράσει την ασημένια Hermes Himalayan Birkin τσάντα η οποία κοστολογείται στα 129.000 δολάρια. Φυσικά, τέτοιου είδους δώρα δεν πρόκειται να χάσουν ποτέ την αξία τους και φυσικά η κόρη του ζευγαριού, η Harper Seven σίγουρα θα παραλάβει την πανάκριβη γκαρνταρόμπα της μαμάς της.

Πριν από δύο χρόνια, η Paris Hilton έλαβε ένα πανάκριβο δώρο αγοράζοντας μία ροζ Bentley γεμάτη από διαμάντια στο ταμπλό της. Φέτος αγόρασε μία κατακόκκινη Ferrari την οποία της παρέδωσε ο... Άγιος Βασίλης.

Ένα από τα ακριβότερα δώρα που έλαβε ποτέ σύζυγος ήταν η Robin Givens, γυναίκα του Mike Tyson ο οποίος της χάρισε μία μπανιέρα αξίας 2 εκατομμυρίων γεμάτη από διαμάντια. Τέλος η Mariah Carey πέρυσι έλαβε ως δώρο μία Rolls Royce Phantom αξίας 400,000 δολαρίων από τον σύντροφό της Nick Cannon.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved