Σκάνδαλο στο Φεστιβάλ Καννών: Εκλάπησαν κοσμήματα 1.4 εκατ. δολαρίων που θα φορούσαν σταρ του Χόλιγουντ στο κόκκινο χαλί!
Hollywood

Σκάνδαλο στο Φεστιβάλ Καννών: Εκλάπησαν κοσμήματα 1.4 εκατ. δολαρίων που θα φορούσαν σταρ του Χόλιγουντ στο κόκκινο χαλί!

Κοσμήματα του κορυφαίου οίκου Chopard, αξίας 1.4 εκατομμυρίου δολαρίων εκλάπησαν από το χρηματοκιβώτιο σουίτας του πολυτελούς ξενοδοχείου Suite Novotel Cannes Centre στο οποίο διέμενε υπάλληλος του οίκου στις Κάννες.

Όπως μετέδωσε το The Hollywood Reporter τα συγκεκριμένα κοσμήματα που προορίζονταν να κοσμούν τους λαιμούς και τα χέρια διάσημων σταρ του Χόλιγουντ καθώς θα περπατούσαν στο κόκκινο χαλί, φυλάσσονταν από Αμερικανό υπάλληλο στο χρηματοκιβώτιο της σουίτας του και σύμφωνα με την Αστυνομία στις Κάννες ο δράστης άρπαξε όλο το χρηματοκιβώτιο το οποίο ξήλωσαν από τον τοίχο. Ο ύποπτος κατάφερε να μπει στη συγκεκριμένη σουίτα από πόρτα η οποία επικοινωνούσε με διπλανή σουίτα. Δεν αποκλείεται μάλιστα η κλοπή να έχει γίνει από υπαλλήλους του ξενοδοχείου, γι' αυτό και έχουν ξεκινήσει οι έρευνες από εκεί. Η Διευθύντρια Επικοινωνίας του οίκου Chopard, Raffaela Rossiello επιβεβαίωσε τα πάντα για την κλοπή. Επίσης, τόνισε ότι τα κομμάτια που εκλάπησαν δεν ανήκαν στη συλλογή των κοσμημάτων που έχουν φορεθεί στο παρελθόν από κορυφαίες ηθοποιούς στο Φεστιβάλ Καννών!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved