Στην «φόρα» η σχέση του Τζον Τραβόλτα με τον πιλότο που διατηρούσε έξι χρόνια σχέση
Hollywood

Στην «φόρα» η σχέση του Τζον Τραβόλτα με τον πιλότο που διατηρούσε έξι χρόνια σχέση

Την άδεια στον 64χρονο πιλότο Douglas Gotterba να μπορεί να μιλάει «ανοιχτά» για την προσωπική σχέση του με τον Τζον Τραβόλτα, έδωσε δικαστήριο της Καλιφόρνια παρά τις προσπάθειες των δικηγόρων του ηθοποιού να μην συμβεί.

Σύμφωνα με τον Gotterba, όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα οι δυο τους γνωρίστηκαν τον Φεβρουάριο του 1981, όταν ο ίδιος πήγε να ζητήσει δουλειά ως πιλότος στην αεροπορική εταιρεία «Alto», του ηθοποιού. Οι δυο τους έζησαν τον παθιασμένο έρωτά τους σε πολλά ρομαντικά ταξίδια στην Χαβάη, στην Κένυα και στο Άμστερνταμ και συχνά ο ηθοποιός έπαιρνε μαζί του και γυναικεία συντροφιά, καθαρά για λόγους «κάλυψης», όπως εξιστορεί ο Gotterba.

Η σχέση των δύο αντρών έληξε μετά από καβγάδες και εντάσεις το 1986 και το 1987 ο Τραβόλτα απέλυσε τον πρώην σύντροφό του, με μια ανυπόγραφη επιστολή και χωρίς καμιά περαιτέρω δέσμευση να μην μιλήσει για την κρυφή σχέση τους, ισχυρίζεται ο 64χρονος.

Ο δικηγόρος του ηθοποιού, Marty Singer, δήλωσε ότι το δικαστήριο δεν θα έπρεπε να δικαιώσει τον 64χρονο πιλότο και τόνισε ότι η υπόθεση θα έχει νομική συνέχεια και πιστεύει πως στο τέλος ο πελάτης του θα δικαιωθεί. Μέχρι τότε όμως ο Gotterba θα έχει πιθανώς ήδη γράψει το βιβλίο του με κάθε ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια για την σχέση του με τον ηθοποιό, αφού έχει δηλώσει ότι κρατούσε ημερολόγιο, όπου κατέγραφε την κάθε στιγμή τους!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved