Ζακλίν Μπισέ: «Δεν είχα ποτέ μπλέξει με κάποιον εξαρτημένο από το σεξ »
Hollywood

Ζακλίν Μπισέ: «Δεν είχα ποτέ μπλέξει με κάποιον εξαρτημένο από το σεξ »

Η Ζακλίν Μπισέ έχει επισκεφτεί πολλές φορές την Ελλάδα. Αγαπημένο μέρος της είναι ο «Αστέρας» Βουλιαγμένης και οι Κυκλάδες.

Η Γαλλία έχει εξάλλου πολλά κοινά με την Ελλάδα - ειδικά όσον αφορά στη σύγχρονη κουλτούρα και την πολιτική ζωή. «Το μεσογειακό ταμπεραμέντο, ειδικά σε ό,τι αφορά τον τρόπο σκέψης των πολιτικών απέναντι στα ερωτικά τους, διαφέρει κατά πολύ από αυτό των Αμερικανών», τονίζει η Ζακλίν Μπισέ στο Πρώτο Θέμα και συνεχίζει: «Δεν έχουμε ούτε κοινή θέαση, ούτε κοινές απόψεις με τους Αμερικανούς.
Μπορεί εκείνοι να χάνουν τον έλεγχο σε πολλά και να αντιδρούν ιδιαίτερα βίαια, αλλά κρύβουν έναν πουριτανισμό που έρχεται σε άμεση σύγκρουση με τη δική μας ερωτική ελευθεριότητα. Ειδικά ο χαρακτήρας που ερμηνεύει ο Ζεράρ φαίνεται να χάνει τον έλεγχο όσον αφορά το σεξ. Νομίζω ότι αυτό που βρήκε ενδιαφέρον ο Εϊμπελ Φεράρα στο ''Καλώς ήρθες στη Νέα Υόρκη'' είναι το ζήτημα της εξάρτησης περισσότερο απ' ό,τι οι ιστορίες των δύο αυτών ανθρώπων». Πώς όμως ερμηνεύει η ίδια τη σχέση του ανδρόγυνου, αυτής της πανίσχυρης γυναίκας και του άνδρα που βρίσκεται από τη μια μέρα στην άλλη στη σκιά της - και τελικά μακριά από τη ζωή της; «Τον αγαπάει πραγματικά. Σίγουρα δεν είναι ο ιδανικός άνδρας που έχει φανταστεί, έχει τα ελαττώματά του, αλλά τον θαυμάζει. Ζει μια ρομαντική παραίσθηση.
Δυστυχώς, έτυχε η ζωή να της φέρει έναν άνδρα με αυτού του είδους την εξάρτηση. Την απάτησε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν την αγαπούσε. Κάποιοι άνδρες, δυστυχώς, είναι έτσι». Πώς όμως θα αντιδρούσε η ίδια ως γυναίκα αν άκουγε τον άνδρα της -υπάρχει μια τέτοια χαρακτηριστική σκηνή στην ταινία- να της ομολογεί ότι «είμαι μανιακός με το σεξ, ξέρεις τη ζωή μου». Πώς θα μπορούσε να προχωρήσει μια τέτοια σχέση; «Πραγματικά δεν ξέρω. Για να πω την αλήθεια δεν είχα ποτέ μπλέξει με κάποιον εξαρτημένο από το σεξ. Αλλά πολλές φορές δεν ξέρεις ποιος είναι αυτός που αγαπάς. Και έπειτα κάθε τέτοιος χαρακτήρας βγάζει κάτι πολύ άγριο, που είναι ταυτόχρονα και ελκυστικό όπως συμβαίνει συχνά με τα ''κακά αγόρια''. Και τα «κακά αγόρια» αρέσουν στα κορίτσια».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved