Ben Affleck: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα υποδυθώ τον “Μπάτμαν”»
Hollywood

Ben Affleck: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα υποδυθώ τον “Μπάτμαν”»

Ο Ben Affleck ετοιμάζεται να υποδυθεί τον «Μπάτμαν» και σε συνέντευξή του μίλησε για την ταινία αλλά και για τα παιδιά του.

Τι θα μπορούσες να μας αποκαλύψεις για τον Μπάτμαν;

«Είμαι ενθουσιασμένος. Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που ο κόσμος με πλησιάζει για να μου πει πόσο ανυπομονεί για την ταινία. Φυσικά αυτό δημιουργεί επιπλέον άγχος, αλλά αγαπώ το σενάριο, τον σκηνοθέτη και το στούντιο. Πραγματικά ανυπομονώ».

Δήλωσες ότι αρκετές από τις πρόσφατες ταινίες σου τις έκανες για τα παιδιά σου.

«Κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι μέσω της δουλειάς μου αφήνω μία κληρονομιά. Δεν το λέω βαρύγδουπα, απλά με έναν πολύ προσωπικό τρόπο αφήνεις πίσω το έργο σου, τα γραπτά σου-ή οτιδήποτε άλλο κάνεις. Έτσι σε γνωρίζουν οι άνθρωποι αργότερα. Δεν ήταν κάτι που με ενδιαφέρει ιδιαίτερα, μέχρι που απέκτησα παιδιά και άρχισα γα σκέφτομαι πως θα βλέπουν τον πατέρα τους. Τότε ήταν που ξεκινώντας να σκηνοθετώ σκεφτόμουν τα δικά μου παιδιά. Ήθελα να γίνω καλύτερος, όχι για τον εαυτό μου αλλά για ότι θα δείξω σε εκείνα. Να νιώσουν περήφανα για μένα και να μπορούν να δείχνουν τις ταινίες μου στους φίλους τους».

Πώς λειτούργησε αυτό σε σένα;
«Ήταν τεράστιο κίνητρο. Είναι ένας λόγος για να σηκώνεσαι το πρωί από το κρεβάτι, γιατί το θες πραγματικά. Δεν αισθάνεσαι ότι είναι μία ακόμη συνηθισμένη ημέρα, αλλά αφορά κάτι πολύ πιο μόνιμο».

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved