Γιώργος Σατσίδης: Οι Χρυσές σφαίρες και το κακό σχόλιο για τον Clooney
Hollywood

Γιώργος Σατσίδης: Οι Χρυσές σφαίρες και το κακό σχόλιο για τον Clooney

Ο Γιώργος Σατσίδης ήταν ο μόνος Έλληνας που βρέθηκε στη φετινή απονομή των βραβείων Χρυσές Σφαίρες, με τους πιο διάσημους ανθρώπους του πλανήτη να χαριεντίζονται στο κόκκινο χαλί.

Λίγο πριν την απονομή των Οσκαρ, ο Γιώργος Σατσίδης μοιράζεται τις κινηματογραφικές εμπειρίες του και αποκαλύπτει ζουμερές πληροφορίες για το πώς είναι από κοντά οι λαμπεροί πρωταγωνιστές της μεγάλης οθόνης.


Πώς ήταν η εμπειρία σου φέτος στις Χρυσές Σφαίρες, το πρώτο λαμπερό γεγονός του Χόλιγουντ για το 2015; «Ηταν απίθανα. Εχω παραβρεθεί σε κόκκινο χαλί σε αντίστοιχα events στις Κάννες, στο Μόντε Κάρλο, στο Λονδίνο και στη Νέα Υόρκη. Τίποτα όμως δεν μπορεί να συγκριθεί με το red carpet των Golden Globes στο Χόλιγουντ. Οι Χρυσές Σφαίρες είναι ο προάγγελος των Οσκαρ, ένας πολύ σημαντικός θεσμός για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, οπότε όλα τα ονόματα είναι εκεί. Τα μέτρα ασφαλείας στην πρόσφατη τελετή ήταν δρακόντεια. Στην ουρά για έλεγχο περίμεναν ακόμα και τα αστέρια του θεάματος. Η διαδικασία ήταν εξαιρετικά απολαυστική, με πολλή κουβέντα, γνωριμίες και αμέτρητες selfies. Μετά την τελετή έγιναν πέντε μεγάλα πάρτυ στον ίδιο χώρο του ξενοδοχείου «Beverly Hilton». Οι σούπερ σταρ πηγαινοέρχονταν στο λόμπι πηγαίνοντας από πάρτυ σε πάρτυ. Παραβρέθηκα στο πάρτυ του HBO, αν και δεν είχε καμία σημασία αυτό στο οποίο ήσουν καλεσμένος. Ήταν διαρκώς όλοι εκεί... μπροστά στα πόδια σου»


Τι άλλο σου έκανε εντύπωση; «H οργάνωση, η αισθητική, αλλά και το πόσο εύκολα μπορούσες να μιλήσεις σε κάποιον σταρ, σκηνοθέτη ή παραγωγό του Χόλιγουντ. Σε πολλές περιπτώσεις σου μιλούσαν εκείνοι πρώτοι. Ηταν πολύ φιλικό το κλίμα και εορταστικό. Αυτό που με άφησε άναυδο ήταν ότι το κουτσομπολιό έπεφτε βροχή με πολλά ειρωνικά σχόλια. Τελικά νομίζω ότι το gossip είναι στην ανθρώπινη φύση και όχι ιδίωμα των Ελλήνων, όπως πολύ συχνά νομίζουμε εδώ στη χώρα μας»

Ποιο ήταν το πιο πικρόχολο σχόλιο που πήρε τ' αυτί σου; «Ένα σχόλιο για τον Τζορτζ Κλούνεϊ όταν μίλησε για την Αμάλ. Ηταν πολύ ειρωνικό, αφορούσε τις σεξουαλικές προτιμήσεις του και έγινε διά στόματος μεγάλου παράγοντα του Χόλιγουντ. Φυσικά δεν μπορώ να κρίνω κατά πόσο είχε βάση το σχόλιο. Σίγουρα υπάρχουν πάντα δύο πλευρές όταν κάποιος είναι παγκόσμιο είδωλο - λέγονται πολλά που μπορεί να ισχύουν ή να μην ισχύουν»
Πηγή: Πρώτο Θέμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved