Νέα για πάντα. Ευχή ή κατάρα;
Hollywood

Νέα για πάντα. Ευχή ή κατάρα;

Η Άνταλαϊν είναι 29 χρονών – εδώ και οκτώ δεκαετίες! Θα αρχίσει όμως πραγματικά να ζει όταν μπει στη ζωή της ο έρωτας... «Το Μυστικό της Άνταλαϊν», η πιο πρωτότυπη και συναρπαστική ιστορία αγάπης της φετινής χρονιάς,έρχεται στις 23 Απριλίου στους κινηματογράφους.

Γεννημένη στις αρχές του 20ού αιώνα, η Άνταλαϊν Μπόουμαν ήξερε πως ποτέ δεν θα κατάφερνε να πάρει μια γεύση από τη μαγεία του 21ου αιώνα, μέχρι που ένα σχεδόν μοιραίο τροχαίο ατύχημα άλλαξε μια για πάντα τη ζωή της. Η Άνταλαϊν, μέσα σε μια φαινομενικά μαγική στιγμή, καταφέρνει να γλιτώσει οριακά από τον θάνατο και κατακτά την αιώνια νιότη.

Στην ηλικία των 29 ετών, η νεαρή γυναίκα σταματά να μεγαλώνει, για τις επόμενες οκτώ σχεδόν δεκαετίες. Ζει μια ζωή μοναχική, προσπαθώντας να κρατήσει κρυφό το μυστικό της, το οποίο γνωρίζει μόνο η ηλικιωμένη, πια, κόρη της.
Όμως, μια τυχαία συνάντηση με τον χαρισματικό Έλις Τζόουνς (Μαϊκίλ Χιούσμαν) αναβιώνει το πάθος της για ζωή και έρωτα, και η Άνταλαϊν για πρώτη φορά μοιάζει έτοιμη να μοιραστεί τη ζωή της με κάποιον. Όταν το μυστικό της κινδυνεύσει να αποκαλυφθεί κατά τη διάρκεια ενός Σαββατοκύριακου στο σπίτι των γονιών του (Χάρισον Φορντ και Κάθι Μπέικερ), η Άνταλαϊν θα πάρει μια απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή της για πάντα. Διατρέχοντας δεκαετίες, τοποθεσίες και στιλ με εξαιρετική φαντασία, το «Μυστικό της Άνταλαϊν» περιγράφει ένα ταξίδι που όμοιό του δεν έχουμε δει ποτέ στο σινεμά, το ταξίδι μιας γυναίκας που ζει το όνειρο όλων μας για αιώνια νιότη αλλά συνειδητοποιεί ότι αυτό δεν σημαίνει τίποτα χωρίς την αγάπη που μοιράζεσαι με τους δικούς σου ανθρώπους.

Η εντυπωσιακή Μπλέικ Λάιβλι (γνωστή ως Σερίνα του «Gossip Girl») και ο ανερχόμενος Μαϊκίλ Χιούσμαν (παρτενέρ της Ντενέρις «Καλίσι» Ταργκέριαν στο τηλεοπτικό φαινόμενο «Game of Thrones») ζωντανεύουν την πιο διαφορετική ιστορία αγάπης των τελευταίων χρόνων, ενώ ο Χάρισον Φορντ και η Έλεν Μπέρστιν τούς πλαισιώνουν.
Στις 23 Απριλίου ο χρόνος σταματά για την αγάπη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved