Άγγελος Διονυσίου: Υπήρξε ζευγάρι με την Αλιμπέρτη και την Κορομηλά;
Hollywood

Άγγελος Διονυσίου: Υπήρξε ζευγάρι με την Αλιμπέρτη και την Κορομηλά;

Ο Άγγελος Διονυσίου σε συνέντευξή του μίλησε για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν ζευγάρι τόσο με την Σοφία Αλιμπέρτη όσο και με την Ρούλα Κορομηλά.

«Σκαλίζοντας» κομμάτια της προσωπικής σου ζωής από το παρελθόν, κάποιοι σε ήθελαν ζευγάρι με τη Ρούλα Κορομηλά, όπως ακόμα να έχεις σχέση με τη Σοφία Αλιμπέρτη...

«Τα διαβάζω κι εγώ, όπως όλος ο κόσμος. Σε όλη μου τη ζωή, στην καριέρα μου, δεν έχω βγει ποτέ, μέχρι την ηλικία που έχω φτάσει, να μιλήσω για προσωπικά μου, με ποια γυναίκα ήμουν ή όχι. Δεν είναι σωστό. Δόξα τω θεώ στη ζωή μου πέρασα καλά. Οι φίλοι μου, οι άνθρωποι που συναναστρέφομαι, η οικογένεια μου, με ξέρουν καλά, ξέρουν πώς λειτουργώ, πώς ζω».

Από αυτά που έχεις κάνει στην πορεία της ζωής σου υπάρχουν πράγματα για τα οποία έχεις μετανιώσει;

«Ίσως να ήμουν πιο τολμηρός απ' όσο έπρεπε στην καριέρα και τη ζωή μου. Όλοι έχουμε κάνει λάθη, υπερβολές».

Πες μου μια υπερβολή που έκανες;

«Υπερβολή στη ζωή μου, τώρα που μεγάλωσα και το βλέπω, είναι ότι σώνει και καλά ήθελα να παντρευτώ στην ηλικία των 19 χρονών. Ήμουν ερωτευμένος πάρα πολύ με μια κοπέλα, που την παντρεύτηκα. Ήμουν πάρα πολύ μικρός. Ήταν μια υπερβολή, ένα λάθος. Από τον πρώτο μου γάμο έχω δύο παιδιά που είναι φίλοι μου τώρα, η κόρη και ο γιος μου. Το να παντρεύεσαι 19 χρονών, που είσαι ένα παιδάκι και δεν ξέρεις τι σου γίνεται εκείνη τη στιγμή... Αλλά το έκανα. Βέβαια, υπάρχουν τα δύο παιδιά μου τα οποία χαίρομαι, τα βλέπω και είναι όλη μου η ζωή».

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved