Το γράμμα του Robin Williams για την αποβολή της «κόρης» του στο Mrs Doudtfire
Hollywood

Το γράμμα του Robin Williams για την αποβολή της «κόρης» του στο Mrs Doudtfire

Ήταν το 1993 όταν γυρίστηκε η ταινία Mrs Doudtfire στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Robin Williams και είχε ως «κόρη» του την νεαρή τότε Lisa Jakub.

Η κοπέλα τότε αποβλήθηκε από το σχολείο της επειδή έλειψε για κάποιους μήνες για τα γυρίσματα της ταινίας. Ο ηθοποιός την υπερασπίστηκε με επιστολή που έστειλε στην διευθύντρια. Την επιστολή αυτή δημοσίευσε η Lisa Jakub για να τιμήσει την μνήμη του.
«Αγαπητή κυρία...
Πέρασα τους τελευταίους τρείς μήνες δουλεύοντας στο «Mrs Doubtfire» με την Lisa Jakub. Διαπίστωσα ότι η Lisa είναι μια λαμπρή νεαρή κοπέλα γεμάτη περιέργεια και θέληση για μάθηση. Είναι χαριτωμένη και απολαυστική.
Μια μαθήτρια με το διαμέτρημα και το ταλέντο της θα πρέπει να ενθαρρύνεται να βγει στον κόσμο και να μάθει μέσα από την δουλειά της. Θα έπρεπε να ενθαρρύνεται να γυρίσει στην τάξη όταν θα έχει τελειώσει για να μοιραστεί αυτές τις εμπειρίες και να δώσει κίνητρο στους συμμαθητές της να κυνηγήσουν τα δικά τους υψηλά επιτεύγματα. Δεν θα έπρεπε να αρνείται στην Lisa η κοινωνική μάθηση, οι εμπειρίες που έρχονται μαζί με το Λύκειο και το να είναι έφηβη.
Με σεβασμό σας ζητώ να ξανασκεφτείτε και να δώσετε στην Lisa την ευκαιρία να δουλέψει και να παρευρεθεί στο σχολείο. Είναι ένα προσόν για κάθε τάξη.
Τις καλύτερες ευχές, Robin Williams»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved