Τέλος η διαμάχη των κληρονόμων του ηθοποιού: Μοιράστηκε η περιουσία του έναν χρόνο μετά τον χαμό του
Hollywood

Τέλος η διαμάχη των κληρονόμων του ηθοποιού: Μοιράστηκε η περιουσία του έναν χρόνο μετά τον χαμό του

Έχει αφήσει ένα μεγάλο κενό στην τέχνη της υποκριτικής εδώ και έναν χρόνο, όσο χρειάστηκε δηλαδή για να μοιράσουν οι κληρονόμοι την περιουσία του και να πάψει πλέον ο πόλεμος που είχαν κηρύξει μεταξύ τους.

Ο λόγος για τους κληρονόμους του Robin Williams οι οποίοι μετά από πολλές μάχες και δικαστικές απειλές, έφτασαν μέσω των δικηγόρων τους σε συμφωνία για το μοίρασμα της περιουσίας που άφησε μετά την αυτοκτονία του.
Ο δικηγόρος της Suzan Williams, δήλωσε ότι η σύζυγό του θα μείνει στο σπίτι στο Σαν Φραντσίσκο, το οποίο μοιραζόταν μαζί του. Ο δικηγόρος των τριών παιδιών του μετέφερε την ικανοποίησή τους που τελικά δόθηκε ένα τέλος σε αυτήν την ιστορία. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί τρία χρόνια πριν ο 63χρονος ηθοποιός αυτοκτονήσει, πέρυσι τον Αύγουστο.
Η δικηγόρος των παιδιών του, Ζάκαρι, Ζέλντα και Κόντι, τόνισε με δηλώσεις του ότι τα τρία παιδιά δήλωσαν ευτυχή για αυτόν τον επίλογο αφού και οι δύο πλευρές διεκδικούσαν αντικείμενα αξίας που ανήκαν στον ηθοποιό χωρίς να βρίσκουν μία λύση για πολλούς μήνες. Τελικά η λύση βρέθηκε και πλέον άπαντες είναι ευχαριστημένοι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved