Lady Gaga:  Ο πρωταγωνιστικός ρόλος της στο «American Horror Story»
Hollywood

Lady Gaga: Ο πρωταγωνιστικός ρόλος της στο «American Horror Story»

Η Lady Gaga θα εμφανιστεί στην τηλεόραση και μάλιστα με πρωταγωνιστικό ρόλο στο «American Horror Story», την πολύ επιτυχημένη σειρά τρόμου των τελευταίων ετών. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Lady Gaga θα εμφανιστεί στην τηλεόραση, καθώς την έχουμε δει και στους «Sopranos» αλλά και αλλού, είναι όμως η πρώτη που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτή τη φορά ερμηνεύει τη μυστηριώδη ιδιοκτήτρια ενός ξενοδοχείου όπου συμβαίνουν απίστευτα πράγματα. Το «Hotel» κάνει πρεμιέρα στις 7 Οκτωβρίου στο FX.

Λίγα λόγια για την υπόθεση: Ο ντετέκτιβ (Γουές Μπέντλεϊ) επισκέπτεται ένα ξενοδοχείο με σκοπό να εξιχνιάσει μια σειρά εγκλημάτων που έχουν γίνει εκεί. Πηγή έμπνευσης το υπαρκτό «Hotel Cecil» του Λος Αντζελες όπου σε μια δεξαμενή από την οποία έπιναν νερό οι πελάτες, βρέθηκε σε αποσύνθεση το γυμνό πτώμα μιας νεαρής γυναίκας, της Ελάιζα Λαμ, το 2013.

Τα τελευταία λεπτά της ζωής της που μαγνητοσκοπήθηκαν από την κάμερα ασφαλείας τη δείχνουν να συμπεριφέρεται αλλόκοτα, να κρύβεται τρομοκρατημένη σαν κάποιος να την κυνηγάει, κάποιος που όμως δεν εμφανίζεται ποτέ. Δεδομένου ότι και στο παρελθόν το «Hotel Cecil» είχε συνδέσει το όνομά του με δολοφονίες, αυτοκτονίες και serial killers - οι διαβόητοι Ρίτσαρντ Ραμίρεζ («night stalker») και Τζακ Ουντερβέγκερ υπήρξαν πελάτες -, δεν θα μπορούσε να βρεθεί καλύτερο «σκηνικό» για σειρά τρόμου. Από τα μείον της παραγωγής η απουσία της Τζέσικα Λανγκ που πρωταγωνιστούσε στους τέσσερις προηγούμενους κύκλους αλλά αποφάσισε να μη συνεχίσει. Δίπλα στη Lady Gaga μια ομάδα εξαιρετικών ηθοποιών, με επικεφαλής την Κάθι Μπέιτς, τη Σάρα Πόλσον και την Αντζελα Μπάσετ. Η Ναόμι Κάμπελ εμφανίζεται στον μικρό ρόλο μιας συντάκτριας της «Vogue».

Πηγή: Το Βήμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved