Angelina Jolie: «Ανυπομονούσαμε να γυρίσουμε στα παιδιά»
Hollywood

Angelina Jolie: «Ανυπομονούσαμε να γυρίσουμε στα παιδιά»

Για τις δύσκολες σκηνές στην ταινία, όπου συμπρωταγωνιστεί με τον σύζυγό της, Brad Pitt, μίλησε η Angelina Jolie.

Ανησύχησες μήπως ρισκάρεις την ισορροπία και τη γαλήνη στο σπίτι με την από¬φασή σου να γράψεις το σενάριο για μια ταινία στην οποία θα παίζετε εσύ και ο σύζυγός σου;

«Μπορεί να μην ήταν και η πιο ασφαλής επιλογή, όμως είμαστε και οι δύο ηθοποιοί που αναζητούν προσωπικές προκλήσεις. Γνωρίζαμε ότι θα ήταν εξουθενωτικό, αλλά και δύσκολο αυτό το εγχείρημα, αλλά ήμασταν έτοιμοι. Επίσης, ξέραμε ότι οι χαρακτήρες, που υποδυόμαστε είναι πολύ διαφορετικοί από εμάς, γι' αυτό μπορούσαμε να διαχωρίσουμε τα πραγματικά μας συναισθήματα από εκείνα των ρόλων. Ως ηθοποιός είναι φυσικό να αντλείς στοιχεία από τις προσωπικές σου εμπειρίες. Η επιθετικότητα και ο θυμός ήταν ανάμεσα στα στοιχεία, τα οποία χρειαζόμασταν για τις κοινές μας σκηνές».

Ήταν κουραστικό;

«Κάποιες μέρες ήταν πιο δύσκολο, αλλά είμαστε πολύ καιρό μαζί και ξέρουμε πολύ καλά ο ένας τον άλλον. Δεν επιτρέψαμε να επηρεαστεί η σχέση μας ή τα συναισθήματα μας. Τα παιδιά μας και η φροντίδα τους μας βοήθησαν να βγούμε από την οποιαδήποτε διάθεση είχαμε στα γυρίσματα. Ανυπομονούσαμε να γυρίσουμε στα παιδιά - η ενεργητικότητά τους μας έκανε να αισθανθούμε και πάλι φυσιολογικοί».

Τα παιδιά αποτελούν μόνιμη πηγή κινητοποίησης για σένα;

«Είναι πολύ ενδιαφέρον να παρακολουθείς τα παιδιά να μεγαλώνουν και να αναπτύσσουν την προσωπικότητα τους. Κάνουν όλο και περισσότερες ερωτήσεις. Η περιέργεια τους για τη ζωή είναι υπέροχη και είναι εξαιρετικό να είσαι μέρος αυτής της διαδικασίας. Χρειάζεται πολλή ενέργεια για να φροντίσεις μια μεγάλη οικογένεια. Προσπαθώ όμως καθημερινά να περνάω χρόνο με όλα μου τα παιδιά, αλλά και με το καθένα ξεχωριστά, όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο».

ΠΗΓΗ: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved