Simon Kassianides: « Δεν υπάρχει δικαιολογία, κύριοι! Βγάλτε τα τρίμερ από τα νεσεσέρ »
Hollywood

Simon Kassianides: « Δεν υπάρχει δικαιολογία, κύριοι! Βγάλτε τα τρίμερ από τα νεσεσέρ »

Ποιος είναι ο ορισμός της επιτυχίας για τον Simon Kassianides

«Το να μπορείς πραγματικά να ζεις στο παρόν» απάντησε στο In Style.

-Έχεις συμμετάσχει σε μεγάλες διεθνείς παραγωγές στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Είναι στόχος σου να γίνεις μεγάλος αστέρας του κινηματογράφου ή το θέατρο και η σκηνοθεσία σε ενδιαφέρουν περισσότερο;

«Κάθε αστέρας του κινηματογράφου θα σου πει ότι το να γίνει celebrity είναι μια επιλογή που σπάνια ακολουθεί. Αυτοί που επιβιώνουν και παραμένουν εμπορικά πετυχημένοι έχουν το ταλέντο που θα στηρίξει την επιτυχία τους. Αυτή τη στιγμή θέλω να είμαι όσο καλύτερος γίνεται για κάθε ρόλο που αναλαμβάνω και να κερδίζω αυτούς που θέλω. Για μένα τα πάντα είναι οι ρόλοι. Το να είσαι αστέρας είναι πολλές φορές ένας δρόμος που σε οδηγεί σε σπουδαίους θεατρικούς ρόλους. Σου δίνει πρόσβαση σε αυτούς που μπορεί να μην είχες υπό άλλες συνθήκες. Εκτιμώ πολύ τους ηθοποιούς που ξεκλέβουν χρόνο από τα γυρίσματα τους για να ξανά συνδεθούν με το θεατρικό σανίδι και θα ήθελα να είμαι στη σκηνή όσο πιο συχνά γίνεται τα επόμενα χρόνια. Όσον αφορά στη σκηνοθεσία, θα το ξακαέκανα μόνο αν έβρισκα μια ιστορία που θα έπρεπε οπωσδήποτε να σκηνοθετήσω εγώ. Μέχρι τώρα δεν έχω βρει κάτι που να με συγκινεί.»

-Ποιο είναι το απόλυτο faux pas στο αντρικό ντύσιμο;

«Δεν θα πω κάτι στιλιστικό, αλλά κάτι που αφορά το grooming: Τρίχες στη μύτη. Δεν υπάρχει δικαιολογία, κύριοι! Βγάλτε τα τρίμερ από τα νεσεσέρ.»

-Ποια είναι τα τρία κομμάτια-κλειδιά της γκαρνταρόμπας σου;

«Ένα καλό ρολόι, τα καλύτερα παπούτσια που μπορείς να αγοράσεις με το budget σου και ένα μαύρο σακάκι με σωστό fit.»

-Πώς θα περιέγραφες το στιλ σου;

«Υποεκτιμημένο.»

-Τι σε ελκύει σε μια γυναίκα;

«Η αίσθηση του χιούμορ. Αν μια γυναίκα καταλαβαίνει το χιούμορ μου, τα πράγματα γίνονται πολύ ενδιαφέρονται πολύ γρήγορα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved