Hollywood

Oscars 2016: Αλησμόνητες στιγμές στην ιστορία των βραβείων – Καυτό φιλί για τη νίκη

Gossip-tv Team

Μία ακόμα αλησμόνητη στιγμή στην ιστορία των βραβείων Όσκαρ ήταν το 2003, όταν ο ηθοποιός Adrien Brody έκανε κάτι που κανείς δεν περίμενε τη βραδιά απονομής.

Ήταν τόσο ενθουσιασμένος που είχε κερδίσει το βραβείο καλύτερης αντρικής ερμηνείας για τον ρόλο του στην ταινία The Pianist που ανέβηκε στη σκηνή, άρπαξε την Halle Berry η οποία του παρέδωσε το Όσκαρ και της έδωσε ένα ρουφηχτό φιλί στα χείλη. Και όταν τελικά κράτησε το χρυσό αγαλματίδιο στα χέρια του είπε από μικροφώνου στην διάσημη ηθοποιό που μόλις είχε φιλήσει: «Βάζω στοίχημα ότι κανείς δεν σου είπε πως το φιλί μου ήταν μέρος των δώρων που θα λάβεις». Η Halle Berry, η οποία μάλλον είχε εκπλαγεί από την ξαφνική εκδήλωση αγάπης του συναδέλφου της, εθεάθη να σκουπίζει τα χείλη της στη σκηνή, και αργότερα χαρακτήρισε το φιλί που είχε μόλις πάρει ως... «υγρό».

Τα Novacinema προβάλλουν πρώτα & αποκλειστικά βραβευμένες οσκαρικές πρεμιέρες λίγο μετά τις κινηματογραφικές αίθουσες & 1 χρόνο πριν από οποιοδήποτε άλλο κανάλι

- Η πλειοψηφία των φετινών υποψήφιων για Oscar ταινιών θα κάνουν πρεμιέρα στα Novacinema. Μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται τα πολυσυζητημένα ‘The Revenant’, ‘Room’, ‘Spotlight’, ‘Mad Max: FuryRoad’, ‘Carol’, ‘Joy’, ‘Brooklyn’, ‘Bridge of spies’, ‘Creed’, ‘The Martian’ κ.ά.

- Μάλιστα, θα μπορεί κανείς να τις δει live και στο tablet, laptop ή smartphone μέσω του Nova GO χωρίς καμία πρόσθετη χρέωση

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved