Νέα βόμβα για Jolie- Pitt: Η Angelina ερωτευμένη με Ευρωπαίο πολιτικό
Hollywood

Νέα βόμβα για Jolie- Pitt: Η Angelina ερωτευμένη με Ευρωπαίο πολιτικό

Από την ημέρα που έγινε γνωστή η αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η Angelina Jolie, οι φήμες είναι πολλές. Η Angelina και ο Brad δεν είναι πια μαζί και το τελευταίο εικοσιτετράωρο κυκλοφορεί η είδηση ότι η ηθοποιός ερωτεύτηκε Ευρωπαίο πολιτικό!

Σύμφωνα με το περιοδικό Usa Today όπου αναφέρει τα αίτια του χωρισμού «ο Ρομπ Σάτερ, βετεράνος του γκόσιπ και μπλόγκερ στο Naughtygossip.com υποστηρίζει ότι η πιο περίεργη φήμη που έχει ακούσει να κυκλοφορεί στη Νέα Υόρκη είναι ότι η Τζολί ερωτεύτηκε έναν Ευρωπαίο πολιτικό που συνάντησε σε ένα από τα ταξίδια της στο πλαίσιο της ανθρωπιστικής δράσης της».

Σύμφωνα με τον ίδιο τον Σάτερ «αυτό είναι το πιο τρελό πράγμα που έχει ακουστεί. Ποτέ δεν ξέρεις! Θα μπορούσε να είναι αλήθεια. Δεν ενδιαφέρεται τόσο πολύ για το Χόλιγουντ πια. Δεν ενδιαφέρεται πια να γυρίζει ταινίες και βλέπει το μέλλον της να κάνει πολιτικό και φιλανθρωπικό έργο».

Βέβαια μετά η ανάλυση του usatoday αναφέρει: «Σωστά, θα μπορούσε να είναι αλήθεια, αλλά πιθανότατα δεν είναι. Ωστόσο αυτό δεν θα σταματήσει την τεράστια ροή φημών των gossip media, ειδικά εφόσον τα δύο μέρη (σ.σ. Τζολί και Πιτ) δεν τις αρνούνται».
Αλήθεια ή μία ακόμα φήμη; Ο χρόνος θα δείξει το σίγουρο είναι ότι το ζευγάρι χώρισε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved