Το FBI ερευνά το περιστατικό με τον Pitt και τον γιο του στο αεροπλάνο
Hollywood

Το FBI ερευνά το περιστατικό με τον Pitt και τον γιο του στο αεροπλάνο

Ο Brad Pitt και το περιστατικό με τον μεγάλο του γιο, Maddox στο αεροπλάνο, είναι υπό… έρευνα από το FBI. 

Η Υπηρεσία σε επίσημες δηλώσεις τόνισε, ότι συλλέγει στοιχεία και ερευνά τις καταγγελίες για επιθετική συμπεριφορά κατά των παιδιών τους.

«Το FBI συγκεντρώνει τα στοιχεία και θα αξιολογήσει εάν πρέπει να διεξαχθεί έρευνα σε ομοσπονδιακό επίπεδο», δήλωσε εκπρόσωπος της ομοσπονδιακής αστυνομίας των ΗΠΑ απαντώντας σε ερώτηση του Γαλλικού Πρακτορείου (AFP) σχετικά με τις πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν τον Τύπο.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο, τα γεγονότα που συνέβησαν εντός του τζετ αφορούν ειδική υπηρεσία του FBI και όχι την αστυνομία του Λος Άντζελες.

Χθες, το LAPD διέψευσε ότι διεξάγει έρευνα για το επεισόδιο, ενώ οι δημοτικές κοινωνικές υπηρεσίες αρκέστηκαν να ανακοινώσουν ότι δεν είναι αυτές η πηγή των διαρροών στον τύπο.

«Αντίθετα με ό,τι δημοσιεύτηκε σε πολλά μέσα ενημέρωσης, το γραφείο αυτό δεν είπε σε κανέναν τίποτε και δεν επιβεβαίωσε ότι συμμετέχουμε σε έρευνα για κάποιο συγκεκριμένο άτομο», δήλωσε στο AFP εκπρόσωπος των υπηρεσιών για τα παιδιά και την οικογένεια της κομητείας του Λος Αντζελες, διευκρινίζοντας ότι η υπηρεσία δεν έχει δικαίωμα να μιλήσει σε κανέναν για έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved