Tom Hanks: «Ορισμένες ταινίες μπορούν να μας απομακρύνουν από τις οικογένειές μας»
Hollywood

Tom Hanks: «Ορισμένες ταινίες μπορούν να μας απομακρύνουν από τις οικογένειές μας»

Στο «Inferno» ο Tom Hanks υποδύεται για τρίτη φορά τον Ρόμπερτ Λάνγκτον. Του έχει περάσει ποτέ από το μυαλό ότι πλέον είναι ίσως πολλές οι φορές;

«Οι ταινίες μας δεν είναι πάντα διασκέδαση στην κατασκευή τους. Ορισμένες φορές μπορούν να γίνουν σπυρί στα οπίσθια, είναι δύσκολες, μας απομακρύνουν από τις οικογένειές μας και μπορούν να μας οδηγήσουν σε συναισθηματική διαταραχή. Από την άλλη πλευρά, ένα σετ γυρισμάτων μπορεί να γίνει ευχάριστο, δεν θυμάμαι να πέρασα ποτέ φρικτά σε σετ γυρισμάτων. Αν όμως είναι να διασκεδάσω, κακά τα ψέματα, προτιμώ να το κάνω με το παιδιά μου ή να πάω τον σκύλο μου βόλτα στο πάρκο. Ωστόσο μια ταινία μπορεί να γίνει διασκέδαση ανάλογα με τον συνδυασμό της καλής παρέας και του θέματος που εξετάζει. Νομίζω ότι σε ό,τι αφορά τον τύπο της αιώνιας φόρμουλας περιπέτειας ο Νταν Μπράουν έχει σπάσει έναν... κώδικα πολύ ελκυστικό για το κοινό και για να είμαι ειλικρινής πολύ διασκεδαστικό στη δημιουργία του».

Τι καινούργιο του προσέφερε η εμπειρία του «Inferno»;
«Ο Ρον (Χάουαρντ) και εγώ δεν χρειάζεται να κάνουμε αυτές τις ταινίες διά συμβολαίου. Δεν μας ζητούν να τις κάνουμε. Τις κάνουμε επειδή κάθε φορά που ο Νταν Μπράουν μάς παραδίδει μια ιστορία με ένα θέμα "μολυνόμαστε". Θέλουμε να κάνουμε την ταινία, θέλουμε να φτιάξουμε ένα κυνήγι όμορφο για τον κινηματογράφο, θέλουμε να συμμετάσχει μαζί μας το κοινό και θέλουμε, όπως συμβαίνει σε αυτή την περίπτωση, να πάρουμε μέρος σε σοβαρά ζητήματα όπως αυτό του υπερπληθυσμού, που είναι πολύ εύκολο να κατανοηθεί. Το ίδιο εύκολη στην κατανόησή της, αν και φρικτή ως ιδέα είναι η λύση που προτείνεται (στην ταινία). Μου αρέσει να εργάζομαι και μου αρέσει να παίρνω μέρος στην αφήγηση μιας ιστορίας. Κι εδώ που τα λέμε, ποιος στα καλά του θα έλεγε όχι σε ένα τζάμπα ταξίδι στη Φλωρεντία για έναν μήνα; Θα πρέπει να είσαι βλάκας για να μην το δεχθείς και εγώ βλάκας δεν είμαι», λέει ο Χολιγουντιανός ηθοποιός στο Βήμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved