Leonardo Di Caprio: Τι απαντάει στις κατηγορίες που τον εμπλέκουν σε σκάνδαλο δισεκατομμυρίων
Hollywood

Leonardo Di Caprio: Τι απαντάει στις κατηγορίες που τον εμπλέκουν σε σκάνδαλο δισεκατομμυρίων

Το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης ερευνά τον  Leonardo DiCaprio, καθώς φέρεται να εμπλέκεται σε σκάνδαλο δισεκατομμυρίων. 

Η έρευνα αφορά υπόθεση υπεξαίρεσης κεφαλαίων από την αναπτυξιακή εταιρεία του Δημοσίου της Μαλαισίας 1MDB , ενώ ο ηθοποιός κατηγορείται ότι χρησιμοποίησε τα χρήματα προς όφελος του φιλανθρωπικού του ιδρύματος, αλλά και την παραγωγή της ταινίας του 2013 «Ο Λύκος της Wall Street». Μάλιστα, για τον λόγο αυτό, ελβετική οργάνωση προστασίας των τροπικών δασών προέτρεψε τον DiCaprio να παραιτηθεί από αγγελιοφόρος των Ηνωμένων Εθνών για την κλιματική αλλαγή.

«Ο Leonardo DiCaprio αναμένει τα αποτελέσματα της έρευνας του υπουργείου Δικαιοσύνης», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι εκπρόσωποι του ηθοποιού και τονίζουν πως θα επιστρέψει οποιεσδήποτε δωρεές είναι συνδεδεμένες με επενδυτικά κεφάλαια από τη Μαλαισία.

Το συγκεκριμένο σκάνδαλο, ύψους 3,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, θεωρείται το μεγαλύτερο παγκοσμίως σε σχέση με το Δημόσιο. Αναλυτικότερα, οι πόροι δεν πήγαιναν για την αποψίλωση των τροπικών δασών της Μαλαισίας, αλλά στις τσέπες αξιωματούχων ή ανθρώπων από το περιβάλλον του πρωθυπουργού, Najib Tun Razak, μεταξύ των οποίων και ο Riza Aziz, που φέρεται ως παραγωγός της ταινίας «Ο Λύκος Της Wall Street», μέσω της θυγατρικής εταιρείας Red Granite Productions.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved