Brad Pitt: Έκλεισε ο φάκελος για την κακοποίηση του γιου του
Hollywood

Brad Pitt: Έκλεισε ο φάκελος για την κακοποίηση του γιου του

Αθώος ο Brad Pitt. 

Η Angelina Jolie ισχυρίστηκε ότι ο Brad Pitt είχε βίαιη συμπεριφορά απέναντι στον γιο τους Μάντιξ και την επόμενη μέρα κιόλας κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, έπειτα από έρευνα των κοινωνικών λειτουργών ο Brad Pitt δεν φαίνεται να είχε βίαιη συμπεριφορά τόσο απέναντι στον γιο του Μάντιξ όσο και στα υπόλοιπα παιδιά και έτσι ο φάκελος της ενδοοικογενειακής βίας έκλεισε.

Σύμφωνα με το TMZ η Αντζελίνα Τζολί επιβεβαιώνει ότι ήθελε να κινηθεί νομικά σε βάρος του πρώην συζύγου έχοντας στο μυαλό της μόνο την προστασία των παιδιών. Μετά την απόφαση ελπίζει η οικογένεια να αφήσει πίσω της την όλη υπόθεση της ενδοοικογενειακής βίας.

Τέλος, ο εκπρόσωπος της Τζολί φέρεται να είπε: «Η Αντζελίνα είχε δηλώσει από την αρχή ότι θα λάμβανε μέτρα για την υγεία της οικογένειάς της και είναι ανακουφισμένη που έπειτα από οκτώ μήνες έρευνας, οι αρμόδιες αρχές είναι ικανοποιημένες που η διασφαλίσεις έχουν τοποθετηθεί με τέτοιον τρόπο που θα επιτρέψουν στα παιδιά να θεραπευτούν». Ο ίδιος διευκρίνισε ότι το ζεύγος αποφάσισε από κοινού, να έχει την προσωρινή επιμέλεια των παιδιών ενώ ο Πιτ μπορεί να τα επισκέπτεται με την παρουσία ειδικών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved