H έκκληση της βιολογικής μητέρας της Zahara στη Jolie: «Θέλω να μιλήσω στο παιδί μου»
Hollywood

H έκκληση της βιολογικής μητέρας της Zahara στη Jolie: «Θέλω να μιλήσω στο παιδί μου»

Έκκληση στην Angelina Jolie απηύθυνε η βιολογική μητέρα της υιοθετημένης κόρης της ηθοποιού, Ζahara, προκειμένου να της επιτρέψει να μιλήσει στην κόρη της.

«Θέλω να γνωρίζει ότι είμαι ζωντανή και ποθώ να μπορέσω να της μιλήσω. Δεν θέλω να την πάρω πίσω, απλά να είμαι σε επαφή μαζί της, να μπορώ να της τηλεφωνώ και να της μιλάω», είπε στη Daily Mail και συνέχισε: «Η Angelina ήταν περισσότερο μητέρα για εκείνη από ότι εγώ. Είναι μαζί της από τότε που ήταν μωρό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μου λείπει. Την σκέφτομαι κάθε ημέρα και θέλω να ακούσω τη φωνή της ή να δω το πρόσωπό της. Ξέρω πότε είναι τα γενέθλιά της και λυπάμαι που δεν μπορώ να τα γιορτάσω μαζί της. Θα το ήθελα τόσο πολύ. Ποθώ να έχω τακτική επαφή μαζί της», είπε η βιολογική μητέρα του 12χρονου κοριτσιού.

«Θα ήθελα να ξέρει η Ζahara ότι έχει μία μητέρα που την αγαπά όσο η Angelina. Έχει μία ζωή που δεν θα μπορούσα ποτέ να της χαρίσω, αλλά θέλω να έχω κάποια επαφή μαζί της. Θα ήθελα να δω το πρόσωπό της. Έχει μεγαλώσει σε μία όμορφη γυναίκα και είμαι υπερήφανη για εκείνη. Πριν πεθάνω, θέλω να ξέρει για εμένα και ότι έχει οικογένεια στην Αιθιοπία», είπε ενώ κατέληξε τονίζοντας ότι θέλει η κόρη της να συνεχίσει να μένει με την ηθοποιό. «Είναι καλή μητέρα και όλα τα παιδιά θα έπρεπε να μείνουν με τη μητέρα τους. Λυπάμαι που χωρίζουν και θα προσευχηθώ για αυτούς, αλλά δεν νομίζω ότι το διαζύγιο θα επηρεάσει τη Ζahara σε μεγάλο βαθμό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved