Θλίψη: Γνωστή ηθοποιός «έφυγε» από τη ζωή
Hollywood

Θλίψη: Γνωστή ηθοποιός «έφυγε» από τη ζωή

«Έφυγε» από τη ζωή γνωστή ηθοποιός. Ήταν διασωληνομένη στο νοσοκομείο το τελευταίο διάστημα, καθώς αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας.

Ο λόγος για την Mary Tyler Moore που άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 80 ετών μέσα στο νοσοκομείο σύμφωνα με το TMZ. H βραβευμένη με έξι Emmy Αμερικανίδα ηθοποιός είχε υποβληθεί σε μια λεπτή χειρουργική επέμβαση, τον Μάιο του 2012, στον εγκέφαλο. Λίγες ώρες πριν γίνει γνωστή η είδηση του θανάτου της, υπήρξαν δημοσιεύματα που ανέφεραν πως νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η Moore έγινε γνωστή όταν πρωταγωνίστησε στο «The Dick Van Dyke Show», από το 1961 μέχρι το 1966. Ακολούθησαν επτά επιτυχημένες σεζόν του «The Mary Tyler Moore Show», από το 1970 ως το 1977. Το 1989 προτάθηκε για Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία «Ordinary People». Ξεκίνησε την καριέρα της σαν μοντέλο, παίζοντας το ξωτικό σε μια διαφήμιση για το «Happy Hotpoint». Έπαιξε σε περισσότερες από δέκα ταινίες και έγραψε δύο βιβλία με απομνημονεύματα. Παντρεύτηκε τρεις φορές και απέκτησε ένα παιδί, τον γιο της Richard, από τον γάμο της με τον Richard Meeker -ο οποίος πέθανε κατά λάθος, από πυροβολισμό, το 1980.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved