Matt Damon για George Clooney: «Είναι πολύ μεγάλος για να γίνει πατέρας»
Hollywood

Matt Damon για George Clooney: «Είναι πολύ μεγάλος για να γίνει πατέρας»

Λίγες μόνο ημέρες αφότου έγινε γνωστό ότι ο George Clooney θα γίνει πατέρας -και μάλιστα διδύμων- ένα πολύ καλός του φίλος και συνάδελφος εμφανίστηκε σε γνωστή αμερικανική εκπομπή και έκανε ένα... «καυστικό» σχόλιο αναφορικά με τις εξελίξεις στη ζωή του διάσημου ηθοποιού.

Ο λόγος για τον 46χρονο σταρ του Χόλιγουντ Matt Damon ο οποίος σκηνοθέτησε την ταινία «Manchester by the Sea», που είναι υποψήφια για το βραβείο Καλύτερης Ταινίας στη φετινή 89η τελετή απονομής των Oscar.

Ο Damon πήγε στο σόου της Ellen DeGeneres και σχολίασε την ηλικία του Clooney, λέγοντας ότι στα 55 του χρόνια, «είναι πολύ μεγάλος» για να γίνει μπαμπάς. Τη συζήτηση ξεκίνησε η DeGeneres η οποία είπε χαρακτηριστικά, απευθυνόμενη στον Matt Damon: «Εσύ έχεις μια κόρη που πηγαίνει κολέγιο και εκείνος τώρα κάνει οικογένεια».

«Είναι πραγματικά αστείο. Εδώ και 30 χρόνια έχει μια παρέα από καλούς φίλους οι οποίοι έχουν παιδιά που πηγαίνουν στο κολέγιο ή θα πάνε σύντομα και o George τώρα αρχίζει...», είπε με αγάπη για τον φίλο του ο Damon.

Σημειώνεται ότι τα μωράκια του ο George Clooney και της δικηγόρου Amal Alamuddin αναμένεται να γεννηθούν τον ερχόμενο Ιούνιο!


Μη χάσετε στα Novacinema αποκλειστικά μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες που ξεχωρίζουν στο box office, αλλά και που διακρίνονται σε μεγάλα βραβεία (La La Land, Aστακός).

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved