Με ποιον διάσημο σταρ ποζάρει αγκαλιασμένη η Nicole Kidman;
http://www.gossip-tv.gr/media/com_news/files/nic3pic.jpg?z=0.3731717189772703
Hollywood

Με ποιον διάσημο σταρ ποζάρει αγκαλιασμένη η Nicole Kidman;

Μπορεί να είναι παντρεμένη με τον διάσημο μουσικό της country μουσικής, Keith Urban, ωστόσο, το «φαβορί» για το Όσκαρ Β´ Γυναικείου Ρόλου στα φετινά Oscar απαθανατίστηκε πριν από λίγες ημέρες στην αγκαλιά ενός άλλου άντρα!

Ο λόγος για την 49χρονη σταρ του Χόλιγουντ, Nicole Kidman, η οποία πόζαρε στο εξώφυλλο του περιοδικού «W» δίπλα στον ηθοποιό Mahershala Ali, τον πρωταγωνιστή της ταινίας «Moonlight», ο οποίος διεκδικεί επίσης ένα Oscar στην φετινη απονομή των Βραβείων της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Φεβρουαρίου.

H Kidman δείχνει «μαγεμένη» από τον συνάδελφό της ο οποίος την αγκαλιάζει σφιχτά στo πλαίσιo της φωτογράφισης για το «W». Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι η καρδιά της 49χρονης ανήκει μόνο στον σύζυγό της. Το τεύχος του περιοδικού ήταν απλά αφιερωμένο στις σπουδαίες ταινίες και τους ηθοποιούς που αναμένεται να κερδίσουν φέτος κάποια από τα χρυσά αγαλματίδια των Oscar!

Το «Lion», στην οποία πρωταγωνιστεί η Kidman, αλλά και το «Moonlight» με τον Mahershala Ali, διεκδικούν το Oscar της καλύτερης ταινίας στην 89η απονομή των βραβείων. Όσον αφορά στην υπόθεση της ταινίας της 49χρονης, πρόκειται για μια συγκινητική ιστορία που είναι βασισμένη στο αυτοβιογραφικό βιβλίο του Σαρού Μπρίρλι, «Ο Μακρύς Δρόμος της Επιστροφής».

Μη χάσετε στα Novacinema αποκλειστικά μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες που ξεχωρίζουν στο box office, αλλά και που διακρίνονται σε μεγάλα βραβεία (La La Land, Aστακός).

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved