Το δισάκι του στον ώμο και στον δρόμο για τα Oscars
Hollywood

Το δισάκι του στον ώμο και στον δρόμο για τα Oscars

Πλησιάζει η μεγάλη ημέρα του κινηματογράφου, δηλαδή η φετινή απονομή των βραβείων Όσκαρ και σιγά, σιγά οι υποψήφιοι μαζεύονται στο Los Angeles.

Η βραδιά –για εμάς- αναμένεται hot τόσο σε gossip, όσο και σε λαμπερές εμφανίσεις και ειλικρινά δεν βλέπουμε την ώρα. Το ίδιο και οι υποψήφιοι που ίσως φύγουν από την αίθουσα με ένα πολυπόθητο αγαλματίδιο στα χέρια ή στο δισάκι τους...

Σαν αυτό που είδαμε να κουβαλάει ο υποψήφιος στη κατηγορία Καλύτερος Ηθοποιός για την ερμηνεία του στην ταινία «Η πόλη δίπλα στη θάλασσα», Casey Affleck . Ο γνωστός ηθοποιός «πιάστηκε» από τον φωτογραφικό φακό στο αεροδρόμιο του L.A. την ώρα που επέστρεφε –βραβευμένος- από τα BAFTA.

Χαλαρός και κεφάτος μιλούσε με τον κόσμο που τον αναγνώριζε, χαιρετούσε και έβγαζε μαζί τους φωτογραφίες. Και γιατί να μην είναι κεφάτος; Εξάλλου είναι ένα από τα φαβορί...

Αλλά μέχρι εκείνη τη βραδιά...
Μη χάσετε στα Novacinema αποκλειστικά μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες που ξεχωρίζουν στο box office, αλλά και που διακρίνονται σε μεγάλα βραβεία (La La Land, Aστακός).

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved