Η Bonnie και ο Clyde «ξαναχτυπούν» στα βραβεία Όσκαρ!
Hollywood

Η Bonnie και ο Clyde «ξαναχτυπούν» στα βραβεία Όσκαρ!

Μπορεί να έχουν περάσει 50 ολόκληρα χρόνια από την τελευταία τους εμφάνιση, αλλά οι θρυλικοί... «Bonnie And Clyde» σχεδιάζουν να κάνουν μια «δυναμική» επιστροφή, καταλαμβάνοντας στις 26 Φεβρουαρίου τη σκηνή των Όσκαρ και «ταράζοντας» το Χόλιγουντ!

Μην ανησυχείτε! Δεν πρόκειται να... καταστρέψουν τη μεγάλη βραδιά του κινηματογράφου, την οποία όλοι περιμένουν με ανυπομονησία! Απλά θα ανεβούν στη σκηνή για να ανακοινώσουν την καλύτερη ταινία της χρονιάς!
Σύμφωνα με πληροφορίες, με αφορμή την 50ή επέτειο της θρυλικής ταινίας του Άρθουρ Πεν (βγήκε στους κινηματογράφους το 1967) οι παραγωγοί του «λαμπερού» event ζήτησαν από τους πρωταγωνιστές του «Bonnie And Clyde», την 76χρονη Faye Dunaway και τον 79χρονο Warren Beatty να παρουσιάσουν φέτος το Όσκαρ καλύτερης ταινίας. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι ηθοποιοί δέχτηκαν την πρόταση και αναμένεται να εμφανιστούν στην τελετή για τα βραβεία Όσκαρ.

warrwn biffdr

Στην κατηγορία που θα παρουσιάσουν, συναντάμε σπουδαίες ταινίες, όπως το «Arrival», το «Fences», το «Hacksaw Ridge», το «Hell or High Water», το «Hidden Figures», το «La La Land», το «Lion», το «Manchester by the Sea» και το «Moonlight». Ωστόσο, τα προγνωστικά θέλουν το «La La Land» να κερδίζει το χρυσό αγαλματίδιο.
Το σίγουρο είναι ότι η Bonnie και ο Clyde θα ανακοινώσουν τον νικητή με τον πιο «εκρηκτικό» τρόπο!

Μέχρι τότε...

Μη χάσετε στα Novacinema αποκλειστικά μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες που ξεχωρίζουν στο box office, αλλά και που διακρίνονται σε μεγάλα βραβεία (La La Land, Aστακός).

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved