Μάθαμε με ποιον θα πάει στα Όσκαρ ο Andrew Garfield!
Hollywood

Μάθαμε με ποιον θα πάει στα Όσκαρ ο Andrew Garfield!

Μπορεί η εμφάνισή τους στα βραβεία Bafta να έκανε τις φήμες περί επανασύνδεσης να «οργιάσουν», ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο υποψήφιος για Όσκαρ Α’ Αντρικού Ρόλου για την ταινία «Hacksaw Ridge», Andrew Garfield, δεν θα πάει στην 89η Τελετή Απονομής των Βραβείων με την Emma Stone.

Η πρώην σύντροφος του Garfield, η οποία είναι επίσης υποψήφια για Όσκαρ και συγκεκριμένα για το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία «La La Land», θα πρέπει να βρει άλλον συνοδό αφού το παλιό της αμόρε θα πάει στα βραβεία στις 26 Φεβρουαρίου μαζί με τον πατέρα του.

«Νομίζω πως είναι κάτι που θα ήθελε να μοιραστεί μαζί μου», είπε ο Garfield για τον πατέρα του, μιλώντας στο αμερικανικό δίκτυο «E! Entertainment» και πρόσθεσε: «Είναι σημαντικό για εκείνον και είναι ο άνθρωπος που με έκανε να αγαπήσω τις ταινίες όταν ήμουν παιδί».

Ο δημοσιογράφος του «E!» αποφάσισε, όμως, να κάνει στον πρωταγωνιστή της ταινίας «Hacksaw Ridge» -που είναι υποψήφια για το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας- και μια περισσότερο... «πικάντικη» ερώτηση. Για την ακρίβεια, τον ρώτησε αν έχει σκοπό να φιλήσει κάποιον στα Όσκαρ, όπως έκανε ο συνάδελφός του Ryan Reynolds στις Χρυσές Σφαίρες. Η απάντηση του Garfield είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Τι είπε; Ότι αν οι διοργανωτές του event είναι «έξυπνοι», θα βάλουν κάποιο άτομο που του αρέσει δίπλα του. Θα μπορούσε το άτομο αυτό να είναι η Emma Stone από το «La La Land»;

Μη χάσετε στα Novacinema αποκλειστικά μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες που ξεχωρίζουν στο box office, αλλά και που διακρίνονται σε μεγάλα βραβεία (La La Land, Aστακός).

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved