Hollywood: Όταν οι αγαπημένες σου σταρ σε επισκέπτονται στο… σαλόνι σου!
Hollywood

Hollywood: Όταν οι αγαπημένες σου σταρ σε επισκέπτονται στο… σαλόνι σου!

Είσαι έτοιμη για μια βόλτα στην περίφημη Λεωφόρο των Αστέρων στο Λος Άντζελες; Το κόκκινο χαλί είναι ήδη έτοιμο στο Hollywood Walk of Fame και περιμένει μερικές από τις πιο εντυπωσιακές σταρ του σινεμά να παρελάσουν φορώντας τα καλά τους! Εσύ ποια star ξεχώρισες από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές επιτυχίες που είδες;

Σε περίπτωση που δεν κατάφερες να τις παρακολουθήσεις, ακόμη προλαβαίνεις μπορείς να κάνεις catch up, χάρη στην υπηρεσία Nova On Demand, που σου επιτρέπει να βλέπεις αυτό που θέλεις οποιαδήποτε στιγμή με το πάτημα μόνο ενός κουμπιού! Σε ποια σταρ θα έδινες τα χρυσό αγαλματίδιο λοιπόν; Συγκεντρώσαμε τις αγαπημένες μας ταινίες με τις πιο λαμπερές πρωταγωνίστριες για να οργανώσεις τη δική σου απονομή βραβείων στο σαλόνι σου!
Αναμφισβήτητα, φέτος ήταν η χρονιά της Έμα Στόουν! Την είδαμε σε εξώφυλλα περιοδικών, σε δημοφιλείς εκπομπές και φυσικά στο La La Land που κατάφερε αποσπάσει διθυραμβικά σχόλια από κοινό και κριτικούς! Με τον συμπρωταγωνιστή της, Ράιαν Γκόσλινγκ, έγιναν το πιο λαμπερό ζευγάρι της χρονιάς και απογείωσαν την ταινία στην κορυφή, καθιστώντας την το μεγαλύτερο φαβορί των Όσκαρ που διεκδικεί 14 υποψηφιότητες! Ανάμεσα σε αυτές βρίσκεται και η υποψηφιότητα της Στόουν που διεκδικεί το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου.
Μία ακόμη γυναίκα που ξεχωρίσαμε ήταν η Κρίστεν Στιούαρτ που κατάφερε να γίνει η νέα μούσα του Γούντι Άλεν, ο οποίος μάλιστα την έχει χαρακτηρίσει ως μία από τις κορυφαίες ηθοποιούς της γενιάς της μαζί με τις εξαιρετικές ερμηνεύτριες Έμα Στόουν και Μπλέικ Λάιβλι! Αφού κατάφερε να ξεχωρίσει με τον ρόλο της στο Twilight, συνέχισε στον δρόμο προς την κορυφή με πολλές ακόμη ταινίες που την οδήγησαν ανάμεσα σε κορυφαία ονόματα στα μεγαλύτερα φεστιβάλ κινηματογράφου. Ίσως να μην βρίσκεται στη λίστα με τις αγαπημένες σου ηθοποιούς, όμως το Café Society θα σου αλλάξει γνώμη. Άλλωστε, μαζί της συμπρωταγωνιστεί και η Μπλέικ Λάιβλι. Μπορεί να μην τη βλέπουμε σε πολλές σκηνές, αλλά η λάμψη της κλέβει την παράσταση!
H Τζένιφερ Λόρενς είναι η συμπάθεια του Hollywood... αλλά και δική μας! Έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με το χιούμορ και το ταλέντο της. Είναι μόλις 26 χρονών και έχει κερδίσει ένα Όσκαρ, τέσσερις Χρυσές Σφαίρες και ένα BAFTA, ενώ ήταν η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός για την περασμένη χρονιά... Από τις πιο πρόσφατες ταινίες της που ξεχωρίσαμε και σου προτείνουμε είναι το Passengers, στο οποίο ζει το διαστημικό της ρομάντζο με τον Κρις Πρατ!
Από αυτή τη λίστα δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει η αγαπημένη μας Ντακότα Τζόνσον, που ξεχώρισε με τον προκλητικό της ρόλο στην πιο σέξι ταινία οι «50 Αποχρώσεις του Γκρι» που είναι must see, σε περίπτωση που δεν την έχεις παρακολουθήσει ακόμα. Μαζί με τον Τζέιμι Ντόρναν αποτελούν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα κινηματογραφικά που βρέθηκαν στο επίκεντρο, με την εν λόγω ταινία τους να διεκδικεί πολλές υποψηφιότητες για σημαντικά βραβεία, όπως Όσκαρ και Grammy. Άλλωστε, θα είναι οι πρωταγωνιστές και στη νέα ταινία με τίτλο Fifty Shades Darker που θα δούμε τον Φεβρουάριο! Ευκαιρία να φρεσκάρεις τις γνώσεις σου!
Δες την αλλιώς! Τώρα μπορείς να γίνεις η κριτικός κινηματογράφου που πάντα ονειρευόσουν. Παρακολούθησε τις καλύτερες ταινίες με τις αγαπημένες σου πρωταγωνίστριες στις πιο λαμπερές τους στιγμές. Στο Νova On Demand σε περιμένουν οι καλύτερες ερμηνείες και οι μεγαλύτερες κινηματογραφικές παραγωγές, όποτε το θελήσεις!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved