Hollywood

Θύελλα αντιδράσεων για το soundtrack της ταινίας «La La Land» - Ίδιο με το "Αν" του Παπακαλιάτη

Gossip-tv Team

Άρχισαν τα... όργανα μία εβδομάδα πριν από τα Όσκαρ!

Ραδιοφωνικός παραγωγός από τη Θεσσαλονίκη εντόπισε πρώτος μεγάλες ομοιότητες ανάμεσα στο τραγούδι «Αν...», που έγραψε και ερμήνευσε η Δήμητρα Γαλάνη για τις ανάγκες της ομώνυμης ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, και στο κομμάτι «Epilogue» το οποίο περιλαμβάνεται στο soundtrack τoυ υποψήφιου για 14 Οσκαρ φιλμ, «La La Land».

Ο Διογένης Δάσκαλος από το Ράδιο Θεσσαλονίκη, όπως αναφέρει η Espresso, έπαιξε διαδοχικά τα δύο κομμάτια και ακούγοντας τα κανείς διαπιστώνει εύκολα ότι μοιάζουν πολύ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι μερικούς μήνες μετά την προβολή της επί ελληνικού εδάφους η ταινία «Αν...» παίχτηκε και στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, στο πλαίσιο κινηματογραφικών διοργανώσεων της ομογένειας. «Μήπως, λοιπόν, κάπου εκεί έτυχε να το ακούσει ο Justin Hurwitz και εμπνεύστηκε το δικό του Epilogue;» εξέφρασαν την εύλογη απορία τους μέσω twitter Έλληνες θαυμαστές του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και της Δήμητρας Γαλάνη.

Μη χάσετε στα Novacinema αποκλειστικά μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες που ξεχωρίζουν στο box office, αλλά και που διακρίνονται σε μεγάλα βραβεία (La La Land, Aστακός).

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved