Τι ονειρεύεται να φορέσει στα Όσκαρ η Michelle Williams;
Hollywood

Τι ονειρεύεται να φορέσει στα Όσκαρ η Michelle Williams;

Η υποψήφια για Όσκαρ Β' Γυναικείου ρόλου Μichelle Williams σε πρόσφατη συνέντευξή της εξομολογήθηκε μερικές μύχιες σκέψεις της και φυσικά αναφέρθηκε στη λαμπερή τελετή.

«Ένα T-shirt με επαναστατικό μήνυμα!» απάντησε αυθόρμητα όταν ρωτήθηκε τι θα φορούσε στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ, αν ήταν κοινωνικά αποδεκτό!

Παρόλα αυτά, φαίνεται πως προσπαθεί να παραμένει περιποιημένη ενώ το άτομο που θα ευχαριστούσε αν κέρδιζε το βραβείο θα ήταν η μακιγιέζ της...
Η όμορφη ηθοποιός ανάφερε μεταξύ άλλων ότι η πρώτη ταινία που θυμάται να παρακολουθεί είναι το κλασικό έργο του 1985 με τίτλο «Επιστροφή στο Μέλλον», ενώ η ταινία που την έκανε να γελάσει μέχρι δακρύων είναι το «Απατεώνες και τζέντλεμεν» του Steve Martin.

Τι της αρέσει, όμως, να απολαμβάνει ενώ βλέπει τις αγαπημένες της ταινίες; Κάτι απλό, που μάλλον αρέσει και στους περισσότερους... «Ποπ κορν και M&Ms».
Παρόλα αυτά, μην περιμένετε να την δείτε να τρώει το αγαπημένο της σνακ ενώ παρακολουθεί το Manchester By the Sea καθώς, όπως υποστήριξε, ποτέ δεν θα έβλεπε κάποια από τις ταινίες της...

Μη χάσετε στα Novacinema αποκλειστικά μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες που ξεχωρίζουν στο box office, αλλά και που διακρίνονται σε μεγάλα βραβεία (La La Land, Aστακός).

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved