Η πιο cool εμφάνιση του Ryan Gosling λίγο πριν τα Όσκαρ
Hollywood

Η πιο cool εμφάνιση του Ryan Gosling λίγο πριν τα Όσκαρ

Χαλαρός, αλλά ταυτόχρονα, και κομψός εμφανίστηκε ο Ryan Gosling στη βόλτα του στους δρόμους του Λος Άντζελες.

Ο 36χρονος ηθοποιός επέλεξε μαύρο παντελόνι, άσπρο T-shirt και καρό παλτό σε μία καθημερινή του εμφάνιση. Συμπλήρωσε το στυλ με καπέλο και μαύρα παπούτσια και επισκέφτηκε γνωστό ιταλικό εστιατόριο.
Αφού τελείωσε το γεύμα, κατευθύνθηκε μόνος προς το αυτοκίνητό του. Ο πολυβραβευμένος ηθοποιός αναμφίβολα προετοιμάζεται για τα Όσκαρ που έρχονται αυτό το Σαββατοκύριακο.
Άλλωστε, όλοι συζητούν για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο La La Land, που θεωρείται το μεγάλο φαβορί της φετινής τελετής και έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 14 υποψηφιότητες! Το έργο, στο οποίο συνεργάζεται με την ταλαντούχα Emma Stone, υποδύεται έναν πιανίστα που ερωτεύεται μία επίδοξη ηθοποιό και μαζί προσπαθούν να βρουν τον δρόμο προς την επιτυχία...
Ο Ryan έχει καταφέρει να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του τους τελευταίους μήνες, ενώ τη μεγάλη βραδιά των Oscars 2017 θα αναμετρηθεί με τον Casey Affleck, τον Andrew Garfield, τον Viggo Mortensen και τον Denzel Washington για το χρυσό αγαλματίδιο.
Ταυτόχρονα, ο πολυάσχολος ηθοποιός ετοιμάζει μία ακόμη ταινία που αναμένεται να σπάσει ταμεία με τίτλο «Song To Song». Μαζί του στη μεγάλη οθόνη θα δούμε και ένα εντυπωσιακό καστ που αποτελείται από τους Michael Fassbender, Rooney Mara και Natalie Portman!

Μη χάσετε στα Novacinema αποκλειστικά μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες που ξεχωρίζουν στο box office, αλλά και που διακρίνονται σε μεγάλα βραβεία (La La Land, Aστακός).

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved