Oscars 2017:  Τι περνούν οι σταρ, μακριά από την… γκλαμουριά των βραβείων; Tα... πάνδεινα!
Hollywood

Oscars 2017: Τι περνούν οι σταρ, μακριά από την… γκλαμουριά των βραβείων; Tα... πάνδεινα!

Πάνακριβα κοσμήματα, πανέμορφες εντυπωσιακές τουαλέτες, Λιμουζίνες, άφθονη σαμπάνια, κόκκινο χαλί. Αυτή είναι η ωραία πλευρά των Όσκαρ. Τι γίνεται όμως πίσω και μακριά από τις κάμερες. Δείτε τι τραβάνε οι σταρ...

Ας δούμε λοιπόν τα αντικειμενικά προβλήματα και άγχη που περνούν οι πιο λαμπεροί σταρ τη βραδιά των Όσκαρ η οποία μπορεί να είναι η πιο λαμπερή του χρόνου, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι πρωταγωνιστές δεν περνούν τα... πάνδεινα, όταν δεν χαμογελούν απαστράπτοντες μπροστά από έναν φωτογραφικό φακό ή κάποια κάμερα.

Ο καιρός σχεδόν ποτέ δεν είναι... συνεργάσιμος!
Εντάξει, το Λος Άντζελες δεν έχει κρύο ή χιόνια όμως ο δρόμος που έχει στρωθεί το κόκκινο χαλί θυμίζει... σάουνα καθώς οι θερμοκρασίες είναι υψηλές, όχι μόνο λόγω καιρού αλλά και επειδή πέφτουν πάνω στους σταρ τα εκτυφλωτικά φώτα των συνεργείων.

Όλοι πεινάνε!
Οι περισσότερες σταρ, προκειμένου να νιώθουν fit τη μεγάλη βραδιά, κάνουν εξαντλητικές δίαιτες τις προηγούμενες ημέρες ενώ για να γίνουν τέλειες το βράδυ εκείνης της ημέρας, τρέχουν από τον κομμωτή στον μακιγιέρ και μετά το κοσμηματοπωλείο ή το ατελιέ για να πάρουν τα ρούχα και τα κοσμήματά τους για την σούπερ εμφάνισή τους. Γι’ αυτό το αστείο με τις πίτσες να μοιράζονται την ώρα της διεξαγωγής των Όσκαρ, φοριέται πολύ ως αστειάκι τα τελευταία χρόνια.

Τα διαλείμματα για διαφημίσεις ποτέ δεν είναι αρκετά μεγάλα!

Μπορεί τους τηλεθεατές να τους ενοχλούν τα πολλά διαφημιστικά διαλείμματα κατά τη διάρκεια της live προβολής της μεγάλης βραδιάς, όμως για τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση απονομής, δεν είναι ποτέ ούτε αρκετά ούτε αρκετά μεγάλα ώστε να προλάβουν να πάνε στην τουαλέτα, να φρεσκαριστούν και να επιστρέψουν μιας και είναι σαφείς οι οδηγίες του σκηνοθέτη: Στα γενικά πλάνα δεν γίνεται να υπάρχουν κενές θέσεις.

Τα ψηλοτάκουνα παπούτσια είναι ο εφιάλτης των σταρ!

Αυτό δεν είναι μυστικό. Είναι ένα αντικειμενικό πρόβλημα, ειδικά αν φοράς τα 12ποντα από το μεσημέρι. Καταλαβαίνετε πόνο για τις κατά τα άλλα λαμπερές σταρ του Χόλιγουντ!
Η ήττα σε κάποια κατηγορία των Όσκαρ είναι πραγματικά μία πολύ δύσκολη και αμήχανη στιγμή!

Οι σταρ δεν βρίσκουν ποτέ το αυτοκίνητό τους!

Δεν φτάνει που έχουν περάσει έναν... Γολγοθά για να είναι άψογοι κατά τη διάρκεια της βραδιάς απονομής, όταν πλέον αυτή τελειώνει, κάνουν άπειρη ώρα για να βρουν το αυτοκίνητό τους που σίγουρα είναι παρκαρισμένο πολύ μακριά.

Τα χρυσά αγαλματίδια είναι πραγματικά πολύ βαριά

Αν κάποιος διάσημος ηθοποιός κερδίσει τελικά το χρυσό αγαλματίδιο, θα έχει θέμα με το... κουβάλημα. Ειδικά αν το κερδίσει στην αρχή και όχι προς το τέλος, είναι καταδικασμένος να έχει ένα επιπλέον βάρος να κουβαλάει.

Τα after party είναι... εξουθενωτικά

Φανταστείτε μετά από τόση κούραση, να πρέπει να πας και σε πάρτι και μάλιστα να είσαι και πιο λαμπερός από ποτέ. Τι τραβάνε και αυτοί οι celebrities...

Η επόμενη ημέρα είναι πάντα πολύ δύσκολη!

Τα after parties τελειώνουν τις πρώτες πρωινές ώρες κάτι που σημαίνει ότι οι σταρ είναι... κουρέλια από την κούραση. Η κούρασή τους είναι διπλή, όταν για κάποιο λόγο πρέπει την επόμενη ημέρα να φέρουν εις πέρας κάποιες επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Μη χάσετε στα Novacinema αποκλειστικά μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες που ξεχωρίζουν στο box office, αλλά και που διακρίνονται σε μεγάλα βραβεία (La La Land, Aστακός).

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved