Όσκαρ 2017: Η «αποκαλυπτική» εμφάνιση της Viola Davis πριν τα Oscars
Hollywood

Όσκαρ 2017: Η «αποκαλυπτική» εμφάνιση της Viola Davis πριν τα Oscars

Με ένα άκρως εντυπωσιακό φόρεμα εμφανίστηκε η υποψήφια για το Όσκαρ Β' Γυναικείου ρόλου, Viola Davis, σε πάρτι που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη ενόψει της 89ης Τελετή Απονομής των Βραβείων Όσκαρ, στο Λος Άντζελες.

Η ηθοποιός, η οποία διεκδικεί το χρυσό αγαλματίδιο των Όσκαρ για τον ρόλο της στην ταινία «Fences», επέλεξε να φορέσει ένα αποκαλυπτικό φόρεμα με αβυσσαλέο ντεκολτέ, το οποίο άφηνε ελάχιστα στη φαντασία.

Φαίνεται ότι η 51χρονη σταρ ήθελε να είναι στραμμένα επάνω της όλα τα «φώτα» της δημοσιότητας πριν τη μεγάλη βραδιά των Όσκαρ, στις 26 Φεβρουαρίου.

Η ταινία «Fences» διεκδικεί συνολικά τέσσερα βραβεία, ανάμεσα στα οποία και το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας ενώ υποψήφιος για το Όσκαρ Α’ ανδρικού ρόλου είναι και ο συμπρωταγωνιστής της στην ταινία, Denzel Washington. Η ταινία, την οποία έχει σκηνοθετήσει ο ίδιος ο Washington, βασίζεται στο θεατρικό έργο του August Wilson.

Αξίζει επίσης να γνωρίζετε ότι η Davis, η οποία κέρδισε φέτος τη Χρυσή Σφαίρα και το BAFTA Β' γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στο «Fences», γεννήθηκε το 1965 στη φάρμα της γιαγιάς της στο Μάθιους της Νότιας Καρολίνα και έχει πέντε αδέρφια. Η μητέρα της ήταν υπηρέτρια και εργάτρια σε εργοστάσιο, ενώ ο πατέρας της ήταν προπονητής αλόγων.

Μη χάσετε στα Novacinema αποκλειστικά μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες που ξεχωρίζουν στο box office, αλλά και που διακρίνονται σε μεγάλα βραβεία (La La Land, Aστακός).

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved