Όσκαρ 2017: Πόλεμος για το φόρεμα της Meryl Streep στο κόκκινο χαλί
Hollywood

Όσκαρ 2017: Πόλεμος για το φόρεμα της Meryl Streep στο κόκκινο χαλί

Πριν ακόμα ξεκινήσουν οι εμφανίσεις των stars στο κόκκινο χαλί των Oscars ξέσπασε πόλεμος μεγατόνων για τη φετινή εμφάνιση της Meryl Streep

Μια συνέντευξη του Karl Lagerfeld στο Womans wear daily ήταν αρκετή για να γίνει η διάσημη ηθοποιός και υποψήφια για Όσκαρ Α' Γυναικείου ρόλου, τούρμπο και ξεκινήσει μια μάχη άνευ προηγουμένου με την Meryl Streep να κατηγορεί τον διάσμο σχεδιαστή πως προσπαθεί αν καταστρέψει τη φήμη της.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Lagerfeld αποκάλυψε πως η Chanel είχε αρχίσει να φτιάχνει ένα φόρεμα ειδικά για την εμφάνιση της Meryl Streep στα Όσκαρ 2017 αλλά οι εκπρόσωποί της το ακύρωσαν γιατί επέλεξε να φορέσει ένα άλλο φόρεμα για το οποίο θα πληρωνόταν!

Η αντίδραση της διάσημης σταρ που φέτος έλαβε την 20η της υποψηφιότητα για βραβείο Όσκαρ, ήταν ιδιαίτερα έντονη. Με ανακοίνωσή της περνάει στην αντεπίθεση και κατηγορεί τον Lagerfeld οτι προσπαθεί να την δυσφημίσει ενώ ρίχνει ευθύνες και στις εκδόσεις που δημοσίευσαν τη συνέντευξη αφού τους κατηγορεί οτι τύπωσαν κάτι χωρίς να το τσεκάρουν και να ελέγξουν αν είναι αληθές.

Από την πλευρά του Οίκου Chanel βγήκε επίσης ανακοίνωση με την οποία διευκρινίζεται πως όταν του ανακοινώθηκε από τον στιλίστα της Κας Streep οτι τελικά επέλεξε να φορέσει φόρεμα άλλου σχεδιαστή δεν έγινε καμιά αναφορά για τον λόγο της αλλαγής.

Και όλα αυτά εν αναμονή του να δούμε τι επέλεξε τελικά να φορέσει στα Όσκαρ φέτος και αν θα της φέρει γούρι...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved