Όσκαρ 2017: Αν και είναι υποψήφια δε θα πάει τελικά στην τελετή
Hollywood

Όσκαρ 2017: Αν και είναι υποψήφια δε θα πάει τελικά στην τελετή

Την βραδιά των Όσκαρ, το ξέρετε, την περιμένουν πως και πως όλοι οι σταρ στο Hollywood. Είναι η πιο σημαντική εκδήλωση για τον χώρο του κινηματογράφου. 

Πόσο μάλλον, όταν έχει κερδίσει και μια υποψηφιότητα και πιθανόν να φύγεις με το πολυπόθητο βραβείο στα χέρια. Η Natalie Portman όμως έχει άλλες προτεραιότητες αυτήν την εποχή.

Η διάσημη σταρ είναι στις μέρες της για να γεννήσει το δεύτερο παιδί της κι αν και μέχρι και πριν από λίγες μέρες όλοι θεωρούσαν σίγουρο πως θα παραστεί στην 89η Τελετή Απονομής των Βραβείων Όσκαρ, τελικά δε θα τη δούμε να περνάει από το κόκκινο χαλί.

Ούτε φυσικά να την ξεγεννάει ο παρουσιαστής Jimmy Kimmel, όπως είχαν αστειευτεί οι δυο τους στην πρόσφατη εμφάνισή της στην εκπομπή του. Η Natalie Portman εξέδωσε ανακοίνωση για να δηλώσει επίσημα πως δε θα παραστεί στα Όσκαρ φέτος.

"Λόγω της εγκυμοσύνης μου δε θα καταφέρω να παρεβρεθώ στα βραβεία αυτή τη χρονιά. Νιώθω πολύ τυχερή να είμαι υποψήφια ανάμεσα σε τόσο υπέροχες συναδέλφους και τους εύχομαι ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο."

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved