Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός στην αμερικάνικη σειρά Blindspot
Hollywood

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός στην αμερικάνικη σειρά Blindspot

Πήρε την απόφαση ν’ αφήσει την Ελλάδα, την καριέρα του και τους δικούς του ανθρώπους για να κυνηγήσει το όνειρό του στον χώρο της υποκριτικής στην Αμερική. 

Και όπως όλα δείχνουν ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρε, αφού μέχρι στιγμής του έχει βγει σε καλό και δεν το έχει μετανιώσει. Οι συνεργασίες που έχει κάνει μέχρι στιγμής είναι πολύ καλές, με αποτέλεσμα να βλέπει τις μετοχές του ν’ ανεβαίνουν στον χώρο του θεάματος.

Ο λόγος για τον Χρήστο Βασιλόπουλο, ο οποίος κέρδισε το στοίχημα και είναι ένας από τους λίγους Έλληνες ηθοποιούς που πήγαν στην Αμερική για να … μείνουν.

Πριν λίγες μέρες, προβλήθηκε στο Star, το έκτο επεισόδιο του πρώτου κύκλου της σειράς που σημειώνει μεγάλη επιτυχία στην Αμερική και είδαμε τον Έλληνα ηθοποιό σε quest ρόλο να υποδύεται έναν Ρώσο αδυσώπητο μαφιόζο, μέλος της Ρωσικής μαφίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gossiptv.gr, ο Χρήστος Βασιλόπουλος προκειμένου να μπει στο «πετσί» του ρόλου του έκανε ιδιαίτερα μαθήματα Ρωσικών με καθηγήτρια έτσι ώστε να μάθει την προφορά και να υποδυθεί τον Misha όσο καλύτερα γίνεται και η αλήθεια είναι πως τα κατάφερε.

Οι εκπλήξεις όμως για τον Έλληνα ηθοποιό δεν σταματούν εδώ, αφού σύντομα θα τον δούμε και σε άλλη επιτυχημένη σειρά της Αμερικής που δεν είναι άλλη από την «The Last Ship».

Πρόκειται για μια παραγωγή του σκηνοθέτη και παραγωγού των επιτυχιών Blockbuster ταινιών Transformers ,Pain or Gain , Michael Bay. Το «The Last Ship» προβάλλεται ήδη στην Αμερική με μεγάλη επιτυχία και ολοκλήρωσε την τρίτη σεζόν ,ενώ τώρα κάνουν γυρίσματα για την 4η σεζόν ,η οποία θα προβληθεί το καλοκαίρι του 2017.

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος υποδύεται τον Σταύρο Διομήδη έναν Ναύαρχο του Ελληνικού στόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Έλληνας ηθοποιός είχε συμφωνήσει να παίξει μόνο σε τρία επεισόδια, αλλά το υποκριτικό του ταλέντο έκανε την παραγωγή να του προτείνει να γυρίσει άλλα τρία επεισόδια και εκείνος δέχτηκε με μεγάλη χαρά και έτσι θα τον δούμε στα 6 από τα 10 επεισόδια.

Τέλος, στην σειρά πρωταγωνιστεί και ο Eric Dane γνωστός από τη σειρά Greys Anatomy.

Δείτε την εμφάνισή του Χρήστου Βασιλόπουλου στο Blindspot μετά το 30'

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved