Πασίγνωστος ηθοποιός παρομοίωσε το Hollywood με την ναζιστική Γερμανία
Hollywood

Πασίγνωστος ηθοποιός παρομοίωσε το Hollywood με την ναζιστική Γερμανία

Ο πασίγνωστος ηθοποιός σε συνέντευξή του παρομοίωσε το Hollywood με την ναζιστική Γερμανία και ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων. 

«Θα πρέπει να είστε πραγματικά προσεκτικοί εδώ γύρω. Θα σας απομονώσουν εάν δεν πιστεύετε ό,τι πιστεύουν όλοι άλλοι. Αυτό θυμίζει τη Γερμανία του 1930», είπε ο Tim Allen, στην εκπομπή Jimmy Kimmel Live, και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, τόσο από τηλεθεατές και ανθρώπους της κινηματογραφικής βιομηχανίας, όσο και από οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Το Κέντρο Άννα Φρανκ για τον Αμοιβαίο Σεβασμό παρότρυνε τον 63χρονο ηθοποιό να ζητήσει συγγνώμη, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, πως «έχει κάνει ένα σοβαρό προσβλητικό χαρακτηρισμό που ευτελίζει τη φρίκη που επιβλήθηκε στους Εβραίους από τη ναζιστική Γερμανία». Μάλιστα το Κέντρο με ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook, απευθύνεται στον ηθοποιό και του επισημαίνει πως «κανείς στο Hollywood σήμερα, ούτε εσύ, ούτε κάποιος άλλος, δεν υποβάλλεται σ’ αυτό που έκαναν οι Ναζί στους Εβραίους το 1930. Το πιο σατανικό πρόγραμμα απανθρωποίησης, φυλάκισης και μαζικής βαρβαρότητας, που υλοποιήθηκε από μία εθνικιστική κυβέρνηση ως πρελούδιο για την γενοκτονία σχεδόν ενός ολόκληρου λαού».

«Συγγνώμη Tim! Αυτό δεν είναι ακριβώς το ίδιο με το να χάσεις το ρόλο σε μια ταινία», συνεχίζει η ανακοίνωση, ενώ, λίγο αργότερα, το Κέντρο επανήλθε και, δημοσιεύοντας αντισιμητικά σχόλια που έλαβε, κάλεσε ξανά από τον ηθοποιό να ανακαλέσει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved