Γνωστός ηθοποιός έπιασε τον ληστή μετά από καταδίωξη- Γιατί τον «αδειάζει» η αστυνομία
Hollywood

Γνωστός ηθοποιός έπιασε τον ληστή μετά από καταδίωξη- Γιατί τον «αδειάζει» η αστυνομία

Η αστυνομία κυνηγούσε τον ληστή, αλλά ο γνωστός ηθοποιός κατάφερε να τον πιάσει. 

Σύμφωνα με όσα γράφτηκαν, τα οποία βασίζονται σε αυτόπτες μάρτυρες, το μεσημέρι της Κυριακής, ο Tom Hardy κατάφερε να ακινητοποιήσει έναν ληστή, μετά από καταδίωξη μέσα σε κήπους και αυλές του νοτιοδυτικού Λονδίνου.

«Δύο αγόρια που βρίσκονταν πάνω σε ένα κλεμμένο μηχανάκι, παραβίασαν τον κόκκινο σηματοδότη και προσέκρουσαν πάνω σε ένα αυτοκίνητο. Ο Tom πρέπει να περπατούσε στο δρόμο. Έγινε έξαλλος και άρχισε να τους κυνηγά. Αν το παιδί είχε κάνει το λάθος να προβάλλει αντίσταση, πιστεύω ότι ο Tom θα του έριχνε ξύλο», ανέφερε, στην εφημερίδα Sun, ο Arun Pullen που ισχυρίστηκε ότι ήταν μπροστά στο περιστατικό.

Εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας επιβεβαίωσε την σύλληψη των δύο αγοριών για κλοπή, προσθέτοντας πως μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και πλέον κρατούνται, χωρίς να κάνει λόγο για συμμετοχή του 39χρονου ηθοποιού. Σιωπή τήρησε και ο εκπρόσωπος του Tom Hardy.

Ωστόσο, σε ανακοίνωσή της, η Scotland Yard αμφισβητεί τα όσα περιγράφονται στα δημοσιεύματα. Όπως λέει, αστυνομικοί βρίσκονταν συμπτωματικά στο σημείο όπου έγινε η σύγκρουση και συνέλαβαν τους δύο δράστες»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved