Οι «κουλές» συγγένειες μεταξύ των σταρ!
Hollywood

Οι «κουλές» συγγένειες μεταξύ των σταρ!

Διάσημοι συγγενείς δεν είναι μόνο τα μέλη της οικογένειας Kardashian ή της οικογένειας Jackson.

Με διαφορετικά ονόματα, ακόμη και χώρες προέλευσης, συνδέονται με συγγενικούς δεσμούς τους οποίους δύσκολα μπορεί να φανταστεί κανείς.

Για παράδειγμα, όπως αναφέρει η espresso, η τραγουδίστρια Μαράια Κάρεϊ είναι συγγενής με τον Βρετανό ποδοσφαιριστή Ασλεϊ Κόουλ; Κι όμως, όπως είχε εξηγήσει η ίδια το 2007, η γιαγιά της ήταν Κόουλ προτού παντρευτεί και «προέρχεται από την ίδια περιοχή της Αλαμπάμα απ' όπου ξεκίνησαν και οι πρόγονοι του Ασλεϊ».

Μακρινή συγγένεια, έχει και η Κιμ Καρντάσιαν με τον Βρετανό πρώην πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον, ο οποίος, μάλιστα, έκανε τη σχετική αποκάλυψη διευκρινίζοντας ότι η Κιμ είναι... 13η ξαδέρφη του.

Η Σοφία Κόπολα είναι ξαδέρφη του Νίκολας Κέιτζ, αφού ο πατέρας της, ο θρυλικός σκηνοθέτης Φράνσις Φορντ Κόπολα, είναι θείος του ηθοποιού, του οποίο, το πραγματικό όνομα είναι Νίκολας Κιμ Κόπολα.

Ο Κέιτζ είναι, λοιπόν, συγγενής του Κόπολα μέσω του πατέρα του. Ξαδέρφια είναι και δύο πρωταγωνιστές της ταινίας «Love Actually»: ο Χιου Γκραντ και ο μικρός Τόμας Μπρόντι - Σάνγκστερ. «Ο Χιου Γκραντ είναι συγγενής, αλλά δεν τον βλέπω τακτικά. Νομίζω η τελευταία φορά ήταν στην πρεμιέρα της ταινίας. Είναι κάποιου είδους ξαδερφός μου» είχε αποκαλύψει ο μικρός το 2010.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved