Hollywood

Το συγκλονιστικό μήνυμα για το θάνατο της μητέρας του: «Δεν θα σταματήσω ποτέ να σε κάνω να γελάς»

Gossip-tv Team

Η μητέρα του πέθανε πριν λίγες μέρες και εκείνος ακύρωσε τις εκπομπές του για μία εβδομάδα.

Το κανάλι στο οποίο προβάλλεται η εκπομπή «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon», επιβεβαίωσε πως τα ζωντανά επεισόδια αυτής της εβδομάδας ακυρώνονται και θα προβληθούν κάποιες επαναλήψεις.
Και τόνισε με ανακοίνωσή του ο σταθμός: «Εκ μέρους όλων στο NBC εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια στον Jimmy και όλη την οικογένειά του για αυτή τη μεγάλη απώλεια. Οι σκέψεις όλων μας είναι μαζί με τον Jimmy και όλους όσους οι ζωές αγγίχτηκαν από την αγάπη, την ευγένεια και τη στήριξη της Gloria Fallon».

Ο Jimmy Fallon λοιπόν επέστρεψε στα καθήκοντά του και τόνισε: «Νιώθω ωραία που επέστρεψα παιδιά… Όπως γνωρίζετε η μητέρα μου Gloria έφυγε πρόσφατα από τη ζωή. Ακυρώσαμε τα shows την προηγούμενη εβδομάδα για να είμαι με την οικογένειά μου και να κάνω τις απαραίτητες διαδικασίες. Ήταν το καλύτερο κοινό, ήταν αυτή που πάντα προσπαθούσα να κάνω να γελάσει και ήταν η μεγαλύτερη fan του show και σε ό,τι έκανα».
Και συνέχισε: «Όταν ήμασταν μικροί η μαμά μου έπαιρνε εμένα και την αδερφή μου και πηγαίναμε στα μαγαζιά. Μου πίεζε το χέρι τρεις φορές και μου έλεγε «Σ’ αγαπώ» και τότε της πίεζα κι εγώ το χέρι και της έλεγα «Κι εγώ σ’ αγαπώ»»… Και την περασμένη εβδομάδα όταν ήμουν στο νοσοκομείο της πίεσα το χέρι και της είπα «σ’ αγαπώ». Ήξερα ότι είχαμε πρόβλημα… εκτιμώ πολύ τη στήριξη που μου δώσατε την προηγούμενη εβδομάδα».

Δείτε το βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved