Σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον Stallone: Ανάγκασε ανήλικη να κάνει όργια με τον σωματοφύλακά του
Hollywood

Σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον Stallone: Ανάγκασε ανήλικη να κάνει όργια με τον σωματοφύλακά του

Μεγάλα μπλεξίματα για τον Sylvester Stallone. Γυναίκα καταγγέλλει ότι όταν ήταν ανήλικη ακόμα, την ανάγκασε να κάνει όργια με τον σωματοφύλακλα του.

Δεν έχουν τελειωμό οι αποκαλύψεις γυναικών για την σεξουαλική παρενόχληση που έχουν δεχτεί από αστέρες του Hollywood και όχι μόνο... Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Sylvester Stallone να δει το όνομά του να εμπλέκεται σε σκάνδαλο.

Το περιστατικό έγινε όταν ο ηθοποιός γύριζε το Over the Top στο Λας Βέγκας το 1986. Ο διάσημος ηθοποιός ήταν 40 ετών όταν συναντήθηκε με την έφηβη και της έδωσε το κλειδί στο δωμάτιό του.

Οι δυο τους σύμφωνα με τα λεγόμενα της γυναίκας αυτής, κάνανε σεξ και εκείνος της είπε ότι ήταν «πολύ κλειστή». Την ρώτησε μάλιστα αν είχε κάνει ποτέ σεξ με δύο άντρες και τότε ήταν που ο σωματοφύλακας του Stallone, Michael «Mike» De Luca, που ήταν στο μπάνιο, την ανάγκασε να του κάνει στοματικό έρωτα.

Σύμφωνα με την καταγγελία της τότε 16χρονης κοπέλας, αφού του έκανε στοματικό έρωτα, μπήκε μέσα της ενώ εκείνη έκανε στοματικό έρωτα στον Sylvester Stallone.

Η κοπέλα ισχυρίστηκε ότι έκανε ότι έκανε επειδή δεν είχε καμία επιλογή. Της είπανε να μην αποκαλύψει τίποτα σε κανέναν γιατί ήταν και οι δυο παντρεμένοι, ενώ την απείλησαν κιόλας ότι θα την ξυλοκοπούσαν αν έλεγε κάτι.

Η ανήλικη αποφάσισε να μην κινηθεί εναντίον τους επειδή φοβόταν και ένιωθε ταπεινωμένη.

Ο συνταξιούχος αστυνομικός του τμήματος στο Λας Βέγκας John Samolovitch επιβεβαίωσε ότι το έγγραφο που δημοσιεύει η Dailymail αποτελεί ακριβές αντίγραφο της αρχικής έκθεσης.

Από την πλευρά του ο ηθοποιός διαψεύδει τα πάντα και αρνείται κάθε κατηγορία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved