Η φωτιά στο Μπελ Ερ έχει κάψει 260.000 στρέμματα
Hollywood

Η φωτιά στο Μπελ Ερ έχει κάψει 260.000 στρέμματα

Μοντέλα και μεγιστάνες, βλέπουν τις φλόγες της πυρκαγιάς που πλήττει την Καλιφόρνια να πλησιάζουν στις βίλες τους στο Λος Αντζελες.

Με εντολή των Αρχών, έσπευσαν να εκκενώσουν τα σπίτια τους και να μοιραστούν με τους διαδικτυακούς φίλους τους το άγχος τους για την τύχη των περιουσιών τους. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, έως αργά το απόγευμα της Πέμπτης είχαν καεί τουλάχιστον έξι κατοικίες στο Μπελ Ερ, όπου κατοικούν οι διάσημοι. Η «φωτιά Σκίρμπολ» που ξέσπασε την Τετάρτη στην Καλιφόρνια, περικύκλωσε και την έπαυλη αξίας 24.400.000 ευρώ του δισεκατομμυριούχου Ρούπερτ Μέρντοχ, όπου κατοικεί με τη σύζυγο του Τζέρι Χολ. Μάλιστα ένα από τα βοηθητικά κτίρια που βρίσκεται στον αμπελώνα Μοράγκα του ακινήτου έπιασε φωτιά.

Η πυρκαγιά έχει κάνει στάχτη τουλάχιστον 260.000 στρέμματα απειλώντας περισσότερα από 12.000 κτίρια, απειλεί επίσης, σύμφωνα με τις Αρχές, τις βίλες του Χάρισον Φορντ, της Γκουίνεθ Πάλτροου, της Ρις Γουίδερσπουν, της Ζιζέλ Μπούντχεν και του Τομ Μπρέινη, της Τζένιφερ Γκάρνερ, της Κρίσι Τέιγκεν και της Χάιντι Κλουμ. Η Εύα Λονγκόρια δημοσίευσε φωτογραφία στο instagram από την πυρκαγιά την ώρα που εγκατέλειπε το Λος Αντζελες, λίγο αφότου ο αδελφός της την είχε βοηθήσει να εκκενώσει το σπίτι της. Ανάλογες φωτογραφίες ανάρτησαν η Αριάνα Γκράντε, η Κλόε με την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και η Πάρις Χίλτον. Ο Λάιονελ Ρίτσι, από την άλλη , ανακοίνωσε μέσω twitter ότι ακύρωσε συναυλία του για να σπεύσει να βοηθήσει την πρώην σύζυγο του να εγκαταλείψει με ασφάλεια την περιοχή.

Οι φλόγες έχουν γίνει τόσο απειλητικές, που το περίφημο Μουσείο Getty αναγκάστηκε

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved