Σοκάρει με την καταγγελία της για τον Dustin Hoffman: «Ένιωσα ότι με βίασε με τα δάχτυλα»
Hollywood

Σοκάρει με την καταγγελία της για τον Dustin Hoffman: «Ένιωσα ότι με βίασε με τα δάχτυλα»

Ο Dustin Hoffman φαίνεται να έκανε σεξουαλική παρενόχληση σε 16χρονη φίλη της κόρης του!

Η Cori Thomas, ήταν 16 ετών όταν γνώρισε τον ηθοποιό και τονίζει πως η ίδια μαζί με τον ηθοποιό και την κόρη του πέρασαν μαζί εκείνο το απόγευμα. Πήγαν για δείπνο και μετά την έπεισε να γυρίσει μαζί τους στο ξενοδοχείο.

Η κόρη του ηθοποιού έφυγε και επέστρεψε σπίτι κι έτσι η 16χρονη είχε μείνει μαζί του στο ξενοδοχείο. Η Cori Thomas υποστηρίζει πως βγήκε από το μπάνιο και έμεινε γυμνός: «Στεκόταν εκεί γυμνός. Νομίζω σχεδόν κατέρρευσα στην πραγματικότητα. Ήταν η πρώτη φορά που είχα δει γυμνό άντρα. Ήμουν τρομοκρατημένη. Δεν ήξερα τι να κάνω. Πήρε τον χρόνο του μέχρι να ξανατυλιχθεί με την πετσέτα του».

Προσποιήθηκε πως δεν άκουσε τα σεξουαλικά σχόλια και ευτυχώς χτύπησε το τηλέφωνο. Είχε φτάσει η μητέρα της για να την πάρει. Ένιωσε ταπεινωμένη από το περιστατικό και δεν είπε στη μητέρα της, τη δικηγόρο Zuleika Thomas, τι είχε συμβεί. Εκείνη ωστόσο πάντα υποψιαζόταν ότι είχε συμβεί κάτι. Η επιτυχημένη σήμερα θεατρική συγγραφέας και μητέρα ενός παιδιού αισθάνθηκε έτοιμη να μιλήσει για το συμβάν 7 χρόνια μετά σε συγγενικό της πρόσωπο.
Η Thomas είναι μόνο μία από τις πολλές γυναίκες που τον κατηγορούν τον για ακατάλληλη σεξουαλική συμπεριφορά τα τελευταία χρόνια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved