Ανασκόπηση 2017: Ποια ζευγάρια χωρίσανε; Ποιοι ξένοι celebrities πήραν διαζύγιο;
Hollywood

Ανασκόπηση 2017: Ποια ζευγάρια χωρίσανε; Ποιοι ξένοι celebrities πήραν διαζύγιο;

Ποτέ μια χρονιά δεν είναι καλή για όλους. Άλλοι παντρεύονται, άλλοι γίνονται γονείς και άλλοι... δυστυχώς χωρίζουν. Και δεν ήταν λίγα τα ζευγάρια που χωρίσανε μέσα στο 2017.

Την πίκρα του χωρισμού γεύτηκε μέσα στο 2017 η Emma Watson. Η ηθοποιός και ο κατά δέκα χρόνια μεγαλύτερος σύντροφος της, William Mack Knight αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από δυο χρόνια σχέσης. H τελευταία κοινή εμφάνιση των δυο τους, ήταν τον περασμένο Μάιο στη Νέα Υόρκη.

Γάμο περιμέναμε... χωρισμός ήρθε και για ένα ακόμα ζευγάρι. Είχαν αρραβωνιαστεί και ήταν έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ωστόσο η Jennifer Lawrence και ο Darren Aronofsky αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από ένα χρόνο που ήταν μαζί.

Μετά από μία δύσκολη και σκληρή «μάχη» εννέα μηνών, η Mel B και ο Stephen Belafonte είναι και επίσημα... χωρισμένοι, αφού το διαζύγιο τους οριστικοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Δεκέμβριου.

Ο Robert Pattinson έδειχνε από τις πρώτες ημέρες της σχέσης του με την FKA Twigs πως ήταν τρελά ερωτευμένος. Ωστόσο σύντομα... βαρέθηκε και χώρισε προσθέτοντας το όνομά του στην λίστα με τους χωρισμένους του 2017.

Η Selena Gomez αποκάλυψε στο Billboard τον χωρισμό της από τον The Weeknd και την επανασύνδεση της με τον πρώην σύντροφο της Justin Bieber . «Κάτι για το οποίο είμαι πραγματικά περήφανη είναι ότι υπάρχει μια πολύ αληθινή φιλία μεταξύ εμού και του The Weeknd. Ποτέ δεν έχω βιώσει κάτι τέτοιο στη ζωή μου. Το τελειώσαμε ως καλοί φίλοι και αυτό ήταν πραγματικά για να ενθαρρύνουμε ο ένας τον άλλον επειδή νοιαζόμαστε. Αυτό ήταν πολύ αξιοσημείωτο γεγονός για μένα» είπε...

Την περασμένη χρονιά ξεκίνησαν τις διαδικασίες διαζυγίου και αυτό εκδόθηκε μέσα στο 2017. Ο λόγος για τους πρωταγωνιστές των αμερικάνικων σειρών How to Get away with Murder και Scandal, Liza Weil και Paul Adelstein, οι οποίοι σύμφωνα με το TMZ, είναι και επίσημα χωρισμένοι.

Διαζύγιο στο Χόλιγουντ και με άρωμα... σκανδάλου ήταν και αυτό ντου Ewan McGregor με την ελληνικής καταγωγής σύζυγο του Eve Mavrakis μετά από 22 χρόνια έγγαμου βίου και τέσσερα παιδιά.

Η Tyra Banks είναι πλέον… single. Χώρισε από τον φωτογράφο Erik Asla, ο οποίος είναι ο πατέρας του γιου της York Banks, που ήρθε στον κόσμο μέσω παρένθετης μητέρας τον Ιανουάριο του 2016. Από τον Ιούλιο υπήρχαν φήμες ότι το ζευγάρι, που ήταν μαζί πέντε χρόνια, είχε αρχίσει να αντιμετωπίζει προβλήματα. Το πρώην ζευγάρι διατηρεί φιλικές σχέσεις πάντως για χάρη του παιδιού του.

Η Fergie χώρισε με τον σύζυγό της και ηθοποιό Josh Duhamel μετά από οκτώ χρόνια γάμου. Απέκτησαν μάλιστα έναν γιο, τον Axl Jack, τον Αύγουστο του 2013.

Χωρισμός και για την Heidi Klum μετά από τρία χρόνια σχέσης με τον Vito Schnabel. «Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να πάρουμε χρόνο για να διακόψουμε και να προβληματιστούμε», δήλωσε η 44χρονη στο περιοδικό People για τον 31χρονο πρώην σύντροφό της.

Γάμο περιμέναμε, χωρισμός ήρθε. Ο έρωτας δεν θέλει την Amber Heard. Η νεαρή ηθοποιός μετά το διαζύγιό της με τον Τζόνι Ντεπ βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά του Ελον Μασκ, αλλά... ούτε εκεί στάθηκε τυχερή.

Ο Ρώσος επιχειρηματίας Roman Abramovich και η επί μία 10ετία σύζυγός του, Ντάσα Ζούκοβα. Το ζευγάρι, που έχει δύο παιδιά, ανακοίνωσε τον χωρισμό, αναφέροντας ότι αποτελεί κοινή απόφασή τους. Σε κοινή ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα «Page Six», σημειώνουν ότι «μετά από 10 χρόνια συμβίωσης, οι δυο μας λάβαμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε, ωστόσο παραμένουμε στενοί φίλοι, γονείς κα συνεργάτες», ενώ διαβεβαίωσαν για τη δέσμευσή τους να μεγαλώσουν από κοινού τα δυο παιδιά τους.

Ένας ακόμα έρωτας που φαινόταν δυνατός, τελικά έληξε. Ο λόγος για τον Alexander Skarsgard και την Alexa Chung οι οποίοι αποφάσισαν να χωρίσουν έπειτα από δύο χρόνια σχέσης.

Επεισοδιακός ήταν και ο χωρισμός της Blac Chyna με τον Rob Kardashian μετά την απόκτηση του παιδιού τους.

Ο Ben Stiller και η Christine Taylor αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους λίγο καιρό αφότου έμαθε ότι έχει καρκίνο του προστάτη. Έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τη 15χρονη Ella Olivia και τον 12χρονο Quinlin Dempsey.

Τρεις μήνες μετά την γέννηση του μωρού τους, αποφάσισαν να χωρίσουν η Janet Jackson και ο επί πέντε χρόνια σύζυγος της, επιχειρηματίας από το Κατάρ Wissam Al Mana.

Ο David Schwimmer και η σύζυγος του Zoe Buckman χώρισαν... φιλικά. Δήλωσαν πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μεταξύ τους και θα παραμείνουν δύο πάρα πολύ καλοί φίλοι για χάρη και της 5χρονης κόρης τους, Cleo.

Η Kylie Jenner αποφάσισε να χωρίσει με τον Tyga μιας και όπως πολύ συχνά η ίδια ανέφερε ο ράπερ είναι πολύ σπάταλος και πως ήταν μαζί της κυρίως για να την εκμεταλλεύεται για την οικονομική της άνεση. Στην Kylie δεν άρεσε όλο αυτό και εδώ και αρκετό καιρό ζουν σε διαφορετικά σπίτια.

Η Kylie Minogue και ο Joshya Sasse χωρίσανε και η τραγουδίστρια... ήταν καταρρακωμένη. Πίστευε πώς αυτός ήταν ο ιδανικός άνδρας για εκείνη για να κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή της, δημιουργώντας τη δική της οικογένεια. Όμως, έκανε λάθος.... Η γνωστή τραγουδίστρια διέλυσε τον αρραβώνα της με τον γνωστό ηθοποιό καθώς είχε υποψίες ότι εκείνος την απατούσε με συνάδελφό του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved