Αυτός είναι φίλος! Ο Κούνεϊ έκανε δώρο στους κολλητούς του από 1 εκ. δολάρια
Hollywood

Αυτός είναι φίλος! Ο Κούνεϊ έκανε δώρο στους κολλητούς του από 1 εκ. δολάρια

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ δεν ξεχνάει ότι οι φίλοι του τον στήριξαν στα δύσκολα και τους το έδειξε με τον πιο απίστευτο τρόπο. 

«Είναι μια παρέα που τη λέμε "Τ' αγόρια"» θυμάται ο επιχειρηματίας Ράντι Γκέρμπερ και χρόνια φίλος του Τζορτζ Κλούνεϊ. «Μια μέρα, ο Τζορτζ τηλεφώνησε σ' εμένα και στα "Αγόρια" κι είπε "Σημειώστε στην ατζέντα σας, 27 Σεπτεμβρίου 2013. Θα έρθετε όλοι σπίτι μου για φαγητό"».

Όταν έφτασαν στο σπίτι του χολιγουντιανού ηθοποιού βρήκαν πάνω στην καρέκλα τους από ένα δερμάτινο σακίδιο. Όταν τα άνοιξαν ανακάλυψαν ότι μέσα στο καθένα υπήρχε «ένα εκατομμύριο δολάρια, σε χαρτονομίσματα των 20 δολαρίων» είπε στο E! News.

«Ακούστε, παιδιά» είπε ο Τζορτζ «θέλω να ξέρετε πόσο σημαντικοί ήσασταν για μένα και πόσο μετράτε στη ζωή μου. Ήρθα στο Λος Άντζελες, κοιμήθηκα στον καναπέ σας» και συνέχισε ο 55χρονος ηθοποιός «Είμαι τόσο τυχερός στη ζωή μου να έχω όλους εσάς και δεν θα ήμουν εδώ που είμαι σήμερα χωρίς όλους εσάς. Άρα, έχει σημασία, πραγματικά, για μένα ν' ανταποδώσω, όσο είμαστε ακόμα μαζί. Κατά συνέπεια, θέλω ν' ανοίξετε τα σακίδιά σας».

«Ο καθένας μας, ήμασταν 14, πήρε ένα εκατομμύριο δολάρια. Ο κάθε ένας από μας. Είχαμε σοκαριστεί» θυμάται ο Γκέρμπερ.

«Ξέρω ότι είχαμε κάποιες δυσκολίες, κάποιοι από σας έχουν ακόμα. Δεν χρειάζεται ν' ανησυχείτε για τα παιδιά σας, δεν χρειάζεται ν' ανησυχείτε, πώς να το πω, για το σχολείο, δεν χρειάζεται ν' ανησυχείτε για τις πληρωμές στο υποθηκοφυλακείο» τους είπε ο Τζορτζ Κλούνεϊ.

Ο Γκέμπερ τότε είπε στον Τζορτζ πως δεν μπορεί να δεχθεί ένα τέτοιο δώρο και τότε πήρε την απάντηση: «Θα κάνω μια ανακοίνωση. Αν ο Ράντι δεν πάρει το ένα εκατομμύριο, κανένας δεν παίρνει».

Ο Γκέρμπερ, που είναι παντρεμένος με τη Σίντι Κρόφορντ και συνιδιοκτήτης μαζί με τον Κλούνεϊ της Casamigos Tequila Company, δέχθηκε και έκανε δωρεά το ποσό σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved