Hollywood

Χρυσές Σφαίρες: Το… μαύρο χαλί, τα καρφιά για τον Γουάινσταϊν και τα παρατράγουδα

Gossip-tv Team

Η 75η απονομή των Golden Globes (Χρυσές Σφαίρες) έγινε πριν λίγες ώρες στο Beverly Hills.

Οικοδεσπότης της βραδιάς ήταν ο Seth Meyers και όλοι φορούσαν μαύρα υποστηρίζοντας το κίνημα Time's Up μετά το σκάνδαλο του Γουάινσταϊν. Όλοι οι stars φόρεσαν μαύρα για να περάσουν ένα ηχηρό μήνυμα κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης στον εργασιακό χώρο αλλά και υπέρ των ίσων ευκαιριών.

Ατάκες που ακούστηκαν στην λαμπερή εκδήλωση την μετά Γουάινσταϊν εποχή, ήταν: «Έχουμε 2018, η μαριχουάνα επιτέλους είναι νόμιμη, η σεξουαλική παρενόχληση επιτέλους δεν είναι» και: «για τους άνδρες υποψήφιους στην αίθουσα απόψε, αυτή πρέπει να είναι η πρώτη φορά εδώ και τρεις μήνες που δεν θα σας τρομοκρατήσει το ενδεχόμενο να ακούσετε το όνομά σας να προφέρεται δυνατά δημόσια».

Πολλοί άνδρες φορούσαν ένα μαύρο πουκάμισο κάτω από το μαύρο σακάκι. «Δεν νομίζω ότι πρόκειται για σιωπηρή διαμαρτυρία. Αυτό θα κάνει τους ανθρώπους να μιλούν για το θέμα», δήλωσε ο ηθοποιός David Thewlis.
Η Opra τιμήθηκε με ένα ειδικό βραβείο για το συνολικό της έργο τόνισε όταν ανέβηκε στο stage: «Όλοι μας σε τούτη την αίθουσα βραβευόμαστε για τις ιστορίες που λέμε—αλλά φέτος, γίναμε εμείς η ιστορία. Κι αυτή δεν είναι μια ιστορία που αφορά απλά τη βιομηχανία του θεάματος. Θέλω να εκφράσω ευγνωμοσύνη σε όλες τις γυναίκες που υπέμειναν χρόνια κακοποίησης και επιθέσεων, επειδή—όπως η μητέρα μου—είχαν παιδιά να μεγαλώσουν, είχαν λογαριασμούς να πληρώσουν, είχαν όνειρα να κάνουν πραγματικότητα».


Η ταινία Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, η σειρά The Handmaid’s Tale αλλά και η σειρά Big Little Lies που σάρωσε στις ερμηνείες, είναι οι μεγάλοι νικητές των Χρυσών Σφαιρών 2018.

Δείτε τα ευτράπελα στις Χρυσές Σφαίρες και όλα όσα συνέβησαν!

Πηγή:Φτιάξε καφέ να στα πω

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved