Όσκαρ 2018: Παρέλαβε το βραβείο του με τον γύψο στο χέρι
Hollywood

Όσκαρ 2018: Παρέλαβε το βραβείο του με τον γύψο στο χέρι

Άμα το σκεφτείς τελικά ήταν τυχερός μέσα στην ατυχία του. Γιατί δεν μπορείς να πεις και κάτι άλλο σε αυτήν την περίπτωση.

Να είσαι υποψήφιος για Βραβείο Όσκαρ Β΄ανδρικού ρόλου και λίγες μέρες πριν από την τελετή να έχεις ατύχημα και να φτάνεις στην Απονομή με μελανιές στο πρόσωπο και το χέρι στο γύψο! Πάλι καλά που ήταν μόνο το ένα χέρι και μπόρεσε να το σηκώσει χωρίς βοήθεια το πολυπόθητο αγαλματίδιο.

Ο λόγος για τον αγαπημένο ηθοποιό Walter Matthau που το 1966 βρέθηκε στην σκηνή της 38ης Απονομής των Βραβείων Όσκαρ κερδίζοντας το βραβείο για την ερμηνεία του στην ταινία “The Fortune Cookie”. Μόλις λίγες μέρες πριν από την τελετή ο δημοφιλής ηθοποιός είχε ένα σοβαρό ατύχημα κάνοντας ποδήλατο. Όπως καταλαβαίνετε έπεσε και μάλιστα πολύ άτσαλα με αποτέλεσμα να σπάσει το χέρι του και να τραυματιστεί γερά ακόμα και στο πρόσωπό του.

Ίσως από τις πιο ιδιαίτερες φωτογραφίες των 90 χρόνων Oscars αυτή που τον δείχνει με το Όσκαρ στο χέρι, ένα λαμπερό χαμόγελο, εμφανέστατες μελανιές στο μάγουλό του και τον γύψο στο χέρι. Παρά τον τραυματισμό του πάντως η χαρά του για το Όσκαρ του δεν κρύβεται. Πολύ λογικά…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved