Όσκαρ 2018: Το Βραβείο Α' Γυναικείου Ρόλου πάει στην...
Hollywood

Όσκαρ 2018: Το Βραβείο Α' Γυναικείου Ρόλου πάει στην...

Στη φετινή 90η Τελετή Απονομής των Βραβείων Όσκαρ, αυτή η κατηγορία ήταν η πιο δύσκολη όλων. 

Και αυτό γιατί οι φετινές υποψήφιες θεωρήθηκαν η μία καλύτερη από την άλλη και όλοι ήταν σίγουροι πως η ανάδειξη της νικήτριας στα Oscars 2018 δεν θα είναι μια εύκολη υπόθεση για τα μέλη της Ακαδημίας που ψηφίζουν και βγάζουν τους νικητές.

Σίγουρα για να κερδίσεις μια υποψηφιότητα για Όσκαρ είσαι πολύ καλή ηθοποιός. Στην συγκεκριμένη περίπτωση είχαμε 5 εξαιρετικές ηθοποιούς και 5 εξαιρετικές ερμηνείες. Η Sally Hawkins στην δεύτερη υποψηφιότητά της (δεν είχε κερδίσει την πρώτη της φορά) για το “The Shape of Water”, η Frances McDormand στην πέμπτη της υποψηφιότητα (είχε κερδίσει μία φορά) για το “Three Billboards Outside Ebbing, Missouri”, η Margot Robbie στην πρώτη της υποψηφιότητα για το “I, Tonya”, η Saoirse Ronan στην τρίτη της υποψηφιότητα (δεν είχε κερδίσει τις δύο προηγούμενες) για το “Lady Bird” και φυσικά η Meryl Streep στην 21η της υποψηφιότητα (με 3 νίκες) αυτή τη φορά για το “The Post”.

Τα προγνωστικά σε αυτήν την κατηγορία διχάστηκαν αν και στην πορεία η ζυγαριά έδειξε να κλίνει προς την Frances McDormand και τελικά αυτή είναι και η νικήτρια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved