Ποιος δήλωσε: «Δεν γουστάρω να πληρώσω το χαράτσι!»;
Showbiz

Ποιος δήλωσε: «Δεν γουστάρω να πληρώσω το χαράτσι!»;

«Υπολογίζω και το τελευταίο ευρώ. Παίρνω τ΄απολύτως απαραίτητα», είπε πασίγνωστος ηθοποιός αναφερόμενος στην οικονομική του κατάσταση.

Ο λόγος για το Γεράσιμο Σκιαδαρέση ο οποίος μίλησε σε απογευματινή εκπομπή για την κρίση, για το πώς αντιμετωπίζει ο ίδιος τα οικονομικά μέτρα καθώς και για τη σύζυγό του Μπέσυ Μάλφα.

Ο «Αιμίλιος» από τους «Βασιλιάδες», παραδέχεται πως πλέον βάζει και νερό στο κρασί του όταν είναι να επιλέξει μια δουλειά: «Έχω να σπουδάσω και τρία παιδιά. Δεν μπορείς να κάνει κι αλλιώς», είπε και συνέχισε λέγοντας:

Πλέον, «υπολογίζω και το τελευταίο ευρώ. Παίρνω τ΄απολύτως απαραίτητα. Δεν είμαι σε κατάσταση που δεν μπορώ να φάω, αλλά δεν έχω και την άνεση που είχα παλαιότερα».

Ο ηθοποιός αποκάλυψε επίσης πως δεν έχει πληρώσει το χαράτσι όχι γιατί δεν μπορεί αλλά γιατί δεν θέλει.

«Πλήρωσα τη ΔΕΗ αλλά όχι το χαράτσι. Δεν μου πάει συνειδησιακά. Δεν ξέρω τι θα γίνει τελικά. Αν θα μου το κόψουν. Αλλά δεν γουστάρω να το πληρώσω. Αν τελικά μου το κόψουν και τα παιδιά μου μείνουν χωρίς ρεύμα, θα βάλω την ουρά στα σκέλια και θα πάω να το πληρώσω. Δεν έχω άλλο τρόπο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ακόμη μίλησε και για το νεκροταφείο σκύλων που είχε ανοίξει στο παρελθόν αλλά αναγκάστηκε να το κλείσει. Όπως ανέφερε στην αρχή η επιχείρηση πήγαινε πολύ καλά αφού ήταν το πρώτο νεκροταφείο ζώων που είχε ανοίξει στην Ελλάδα όμως κάποια στιγμή τελείωσε το κεφάλαιο και δεν μπόρεσαν να το στηρίξουν.

Ο ηθοποιός μίλησε και για τη σύζυγό του Μπέσυ Μάλφα και το μυστικό της επιτυχίας του γάμου τους. «δεν υπάρχουν συνταγές ούτε μυστικά για ένα πετυχημένο γάμο. Είναι λίγο τύχη, λίγο αγώνας. Είναι ένας άνθρωπος που τον θαυμάζω και τον αγαπάω», είπε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved