Η μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη δεν πιστεύει πια
Showbiz

Η μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη δεν πιστεύει πια

Στα 31 της χρόνια η πανέμορφη ηθοποιός με τα γκριζοπράσινα μάτια Ναταλία Λιονάκη πήρε την απόφαση να κλειστεί σε μοναστήρι και αιφνιδίασε τους πάντες.  Τι λέει η μητέρα της Ευγενία Λιονάκη αποκλειστικά στο gossip tv έξι μήνες αργότερα;

'' Δεν είμαι καλά. Μιλήσαμε την περασμένη Τετάρτη αλλά δεν ξέρω πως είναι, άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου. Με πονάει γιατί δεν μου μίλησε καθόλου..ποτέ. Ποτέ δεν της είχε περάσει από το μυαλό. Συγκεκριμένα έχουμε ένα εξοχικό και της έλεγα κορίτσι μου να το πουλήσεις και μου έλεγε, όχι μαμά θέλω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν εδώ, όπως μεγάλωσα κι εγώ. Ήθελε να κάνει οικογένεια. Όταν μια γυναίκα σου λέει αυτά τα πράγματα πάει να γίνει μοναχή;" μας είπε σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της και συνέχισε:

Την παραμυθιάζει ο πνευματικός και όχι μόνο. Πάντα ελπίζω βέβαια. Όταν χρειάστηκε να μιλήσω με κάποιον ειδικό για να σώσει το παιδί μου, μου είπε ότι εγώ χρειάζομαι βοήθεια για να το ξεπεράσω. Εμένα σκοπός μου ήταν να της δώσω γερά φτερά, εγώ έπρεπε να καταλάβω κάτι. Εγώ της λέω αν είναι η ευτυχία σου εκεί, μείνε. Να την βλέπω την ευτυχία της όμως, όχι να βλέπω την δυστυχία γιατί ένας ηρωινομανής είναι ευτυχισμένος, στην κοσμάρα του. Ποιος εξαρτημένος από ουσίες δεν λέει ότι είναι ευτυχισμένος; Για το μόνο που είμαι σίγουρη είναι ότι η Ναταλία δεν είναι ευτυχισμένη. Δεν ήταν αυτό το όνειρο της. Δεν ήθελε να γίνει μοναχή''.


Τι λέει για τον πνευματικό της; Γιατί έχει πλέον χάσει την πίστη της; '' Όταν έχεις ακούσει τρεις κασέτες καταγγελίες και πας στον δικηγόρο και σου λέει όλα αυτά δεν είναι ποινικά. Το αν ο παπάς πηδάει μέσα στο ιερό δεν είναι ποινικό αδίκημα, είναι θέμα της εκκλησίας. Το αν αυνανίζεται στην ιερά τράπεζα δεν είναι ποινικό, εκεί τρελαίνομαι κορίτσι μου, ο ψυχικός βιασμός. Όταν εμένα πήραν το παιδί μου και πόσα παιδιά παίρνουν κάθε μέρα; Είναι παιδιά που έχουν σπουδάσει, είναι απονήρευτα γιατί εμένα δεν μπορεί κανένας παπάς να μου πει βλακείες γι' αυτό και όταν πήγα εκεί δεν τον είδα ποτέ, δεν εμφανίστηκε ποτέ, ήταν εξαφανισμένος. Το πρόβλημα είναι ορατό. Αυτή τη στιγμή ο παπάς, αυτός ο άνθρωπος είναι μέσα σε γυναικείο μοναστήρι. Απαγορεύεται, έχει πάρει τη μάνα του, τον πατέρα του, τον αδελφό του και σωματοφύλακες μέσα στο μοναστήρι. Αν η εκκλησία κάνει τέτοια πράγματα και τα ανεχόμαστε...ευθυνόμαστε''.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved